Ga naar de inhoud

Super Tosti Hawaii

Na de tosti met gerookte zalm kreeg ik ineens visioenen van een super tosti Hawaii. Eentje die dubbel belegd is, mega fout en zo lekker! Dit recept bewijst dat lekker eten niet moeilijk hoeft te zijn. Lekker kan juist heel erg simpel zijn. Neem een broodje met ham en gesmolten...

Ingrediënten

Print dit gerecht

Bereidingswijze

Stap 1
Grill de boterhammen in een broodrooster, grillpan of oven krokant.
2
Stap 2
Verwarm de oven voor op 180 ºC en bekleed een rooster of bakplaat met bakpapier.
3
Stap 3
Besmeer de bovenkant van de getoaste boterhammen met ketchup. Beleg dit met een plak ham, leg daarop de ananas en maak het af met de kaas. Leg het de ene belegde boterham op de andere.
4
Stap 4
Verwarm de super tosti hawaii 15 minuten in de oven.

Super Tosti Hawaii

Tosti HawaiiNa de tosti met gerookte zalm kreeg ik ineens visioenen van een super tosti Hawaii. Eentje die dubbel belegd is, mega fout en zo lekker! Dit recept bewijst dat lekker eten niet moeilijk hoeft te zijn. Lekker kan juist heel erg simpel zijn. Neem een broodje met ham en gesmolten kaas.

Super tosti Hawaii

Een echte tosti moet wat mij betreft drie ingrediënten bevatten: ham, veel gesmolten kaas en natuurlijk ketchup! Die mag niet ontbreken. De dikke plak verse warme ananas ertussen is bonus. Deze Hawaii tosti is dubbel zo goed. Dubbel ketchup, dubbel ham, dubbel ananas en (misschien wel het lekkerste) dubbel zo veel kaas!

Tosti Hawaii

Bekijk ook andere recepten
BLT Salade
Aardappelsalade met geroosterde bloemkool
Geroosterde bloemkool met komkommeryoghurt

2 reacties

Legi Schoonbeek-Martowidjojo

Hoi Brenda, Ik had het leuke workshop gevonden op zaterdag 6 mei j.l. en in het kookboek dat ik gekocht had zijn er lekkere gerechten die ik wel ga klaarmaken. En het wijnproeverij was ook goed bevallen. Heerlijk allemaal, Mvg, Legi Schoonbeek - Martowidjojo

Laat een bericht achter

Nicole

Wat een goed idee zeg, nooit aan gedacht! Het lijkt me heerlijk en perfect voor de zondag!

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op