Ga naar de inhoud

Mexicaanse nachodip

Deze Mexicaanse nachodip is een topper op ieder feestje. Zodra je de schalen met deze Mexicaanse nachodip op tafel zet duiken je gasten er in.
20 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Mexicaanse nachodip

Snelle nacho dip koudDeze dip is een topper op ieder feestje. Zodra je de schalen met deze Mexicaanse nachodip op tafel zet duiken je gasten er in.

Mijn schoonzusje heeft deze dip al op menig feestje op tafel  gezet. Iedere keer denk ik weer: deze moet ik ook eens maken. Het kwam er telkens niet van, tot we ons housewarming-feestje gaven. En ook deze keer was de nachodip een hit! Het fijne aan deze dip is dat je hem van te voren kunt bereiden. Zo hoef je hem tijdens het feestje alleen nog maar op tafel te zetten. Tip: zorg wel dat je voldoende nacho’s op voorraad hebt!

Ik heb eerder een nachodip met jullie gedeeld, dat was een andere variant met daarbij ook avocado. Klik hier om het recept te bekijken.

Mexicaanse dip nacho

Mexicaanse nachodip met tomaat en paprika

 

Ingrediënten

Extra benodigd: een schaal met een afmeting van 25 x 20 cm

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze mexicaanse nachodip

Voorbereiding: 20 minuten
Stap 1
Snipper de ui fijn en roer dit met de roomkaas en mayonaise door elkaar. Verdeel dit mengsel over de bodem van je schaal. Verdeel hierover de tacosaus.
2
Stap 2
Snijd de paprika in blokjes en de lente ui in ringen. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd ze ook in blokjes. Verfdeel dit als laatste over de nachodip.
3
Stap 3
Serveer de Mexicaanse nachodip met nacho's.

Tip: Wil je de dip bewaren? Dat kan! Dek de schaal af met een deksel of huishoudfolie en bewaar het in de koelkast.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Mini plaattaartjes met ham, ei en MonChou
Flammkuchen met courgette, pesto en burrata
Naan maken recept
Gegrilde pastinaak met truffelmayo en parmezaan

1 reactie

jonna@burgertrutjes

Lekker recept! Klopt het dat het linkje naar de tacosaus mist? En hoeveel ml gebruik je van die saus?

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op