Ga naar de inhoud

Romige salade met sellerie en knoflook – Salade van het huis

Romige salade met sellerie en knoflook, Oftewel salade van het huis van de kaasboer uit het dorp. Een van mijn lievelingssalades (en die van mijn hele familie en vrienden inmiddels) voor op een toastje. Al tijden dacht ik er aan om deze zelf te maken, en toen hoorde ik van...
15 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Romige salade met sellerie en knoflook – Salade van het huis

Romige salade met sellerie en knoflook, Oftewel salade van het huis van de kaasboer uit het dorp. Een van mijn lievelingssalades (en die van mijn hele familie en vrienden inmiddels) voor op een toastje. Al tijden dacht ik er aan om deze zelf te maken, en toen hoorde ik van een vriendin ineens dat zij het recept al had. Zo hoefde ik zelf niet te experimenteren maar ging ik meteen aan de slag!

Inmiddels heb ik van meerdere mensen uit mijn omgeving gehoord dat ze het recept graag zouden willen hebben. Dus bij deze, zeker de moeite waard om eens te proberen. En heb je geen zin of tijd om dit zelf te maken? Koop dan eens een bakje bij Floor’s Kaas- en Notencentrum!

Romige salade met sellerie en knoflook

Romige salade met sellerie en knoflook – Salade van het huis

Het is een mega makkelijke salade om te maken, het is bijna te makkelijk om te delen. Maar zo lekker! Het enige wat je hoeft te doen is een paar ingrediënten met elkaar mengen.

Het is door de selleriesalade in combinatie met roomkaas lekker fris (ideaal op een zomerse dag dus) en dat beetje knoflook, suiker en verse bieslook maken het extra lekker.

Romige salade met sellerie en knoflook

Ingrediënten

gram
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze romige salade met sellerie en knoflook – salade van het huis

Voorbereiding: 15 minuten
Stap 1
Roer de roomkaas door de selleriesalade. Voeg hierna de geperste knoflook, bieslook, snuf zout en suiker toe. Roer goed door elkaar tot het mooi gemengd is.
2
Stap 2
Serveer de salade op een toastje of bij een borrelplank. Ook lekker op een cracker of boterham als lunch.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Salade met gegrilde courgette, mais en feta
Romige pasta met asperge en pesto
Krieltjessalade met lentegroenten en honing-mosterd
Eton mess met lemoncurd

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op