2x PaasMenu (vlees en vis)
Bewaren
Met de Paasdagen zijn de recepten vaak gericht op de paasbrunch. Veel mensen maken tijdens de paasdagen een feest van de brunch. Er moet natuurlijk ook ‘s avonds lekker gegeten worden op deze feestelijke dag. Daarom deel ik vandaag niet één, maar twee keer een Paasmenu. Een met vlees-gerechten en de ander met vis.
Paasmenu – Vlees
Klik op de titel van de gerechten om het volledige recept te bekijken
—————
Voorgerecht
Carpaccio van kipfilet met mango
Tussengerecht
Preisoep met hamblokjes
Hoofdgerecht
Kippasteitje
Witlofsalade met spek en kaas
Aardappelkroketjes
Nagerecht
Tiramisu met Advocaatje
—————
Toelichting bij het menu
Een lekker licht en afwisselend menu. De carpaccio van kipfilet met mango is een licht en ontzettend smaakvol gerecht. Ideaal om het paasdiner mee te beginnen!
Met een klein kommetje soep tussendoor, deze keer een soep met prei en hamblokjes.
Bij het hoofdgerecht gaan we (weer) voor kip. Een lekker fris kippasteitje op smaak gebracht met een lekkere frisse citroen. Daarbij een goed gevulde witlofsalade en een paar home made aardappelkroketjes.
Tiramisu met een advocaatje als afsluiter van het paasdiner. Een van de lekkerste desserts is toch wel Tiramisu als je het mij vraagt!
Paas-Menu – Vis
Klik op de titel van de gerechten om het volledige recept te bekijken
—————
Voorgerecht
Feestelijk zalmtaartje
Tussengerecht
Kerriesoep met gamba
Hoofdgerecht
Fish and chips
Nagerecht
Citroen cheesecake in een glaasje
—————
Toelichting bij het menu
Om het diner af te trappen gaan we voor een feestelijk zalmtaartje, met daarbij de mascarponecreme geserveerd. Een lekker frisse starter.
Het tussengerecht wordt een gele soep: kerriesoep. Geserveerd met een gamba aan de rand. Dit maakt de soep extra feestelijk.
Lekker hoeft niet moeilijk te zijn. Dat bewijst dit hoofdgerecht: Fish and chips uit de oven.
Sluit dit lekkere paasdiner af met een onwijs lekker toetje: citroen cheesecake in een glaasje.
Geniet van dit paasmenu & eet smakelijk!
Klik hier voor een overzicht van alle Paasrecepten