Ga naar de inhoud

Carpaccio spiesje met truffelmayonaise

Een lekker hapje dat het goed doet op een mooie zomerdag tijdens een picknick of dagje weg, maar ook op een feestje. Dat is dit carpaccio spiesje met truffelmayonaise. Als we een dagje gaan varen of bijvoorbeeld naar het strand gaan vind ik het altijd leuk om voor iedereen wat...
Delen op

Carpaccio spiesje met truffelmayonaise

Carpaccio spiesje rolletjes met truffelmayonaiseEen lekker hapje dat het goed doet op een mooie zomerdag tijdens een picknick of dagje weg, maar ook op een feestje. Dat is dit carpaccio spiesje met truffelmayonaise.

Als we een dagje gaan varen of bijvoorbeeld naar het strand gaan vind ik het altijd leuk om voor iedereen wat lekkers mee te nemen. De spiesjes met aardbei en soesjes of pannenkoekjes (deze en deze) zijn favoriet. Maar laatst nam ik deze spiesjes van carpacciowraps mee. En dat was ook een succes!

 

Carpaccio spiesje

De wraps beleg ik royaal met ‘carpacciovlees’ oftewel dungesneden ossenhaas. Hierover verdeel ik een lik truffelmayonaise (tegenwoordig gewoon bij de supermarkt te koop) met daarover een paar blaadjes rucola, snippers oude kaas, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en pijnbompitjes. That’s it. Simpel, maar super lekker.

Leuke tip voor als je gaat picknicken of bijvoorbeeld een high tea organiseert. En de losse wraprondjes kun je ook op een feestje serveren als hapje. Multifunctioneel zijn ze dus, deze carpaccio spiesjes!

 

Carpaccio wrap spiesje met truffelmayonaise

Ingrediënten

Extra benodigd: 4 grote sateprikkers

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze carpaccio spiesje met truffelmayonaise

Stap 1
Beleg de wraps in het midden van links naar rechts met de plakjes ossenhaas. Besmeer dit met truffelmayonaise en verdeel hier de rucola over.
2
Stap 2
Bestrooi met snippers oude kaas, zongedroogde tomaten, kappertjes en pjinboompitjes.
3
Stap 3
Rol de wraps op en snijd dit in plakjes. 
4
Stap 4
Rijg de carpacciorolletjes aan de sateprikkers.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
MonChou borreldip – met zalm, kip en pistache
Gevulde varkenshaas met truffeltapenade
Hachee schotel met gegratineerd stokbrood
Plaattaart met witlof, brie en spek

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op