Carpaccio spiesje met truffelmayonaise
Een lekker hapje dat het goed doet op een mooie zomerdag tijdens een picknick of dagje weg, maar ook op een feestje. Dat is dit carpaccio spiesje met truffelmayonaise. Als we een dagje gaan varen of bijvoorbeeld naar het strand gaan vind ik het altijd leuk om voor iedereen wat...Carpaccio spiesje met truffelmayonaise
Bewaren
Een lekker hapje dat het goed doet op een mooie zomerdag tijdens een picknick of dagje weg, maar ook op een feestje. Dat is dit carpaccio spiesje met truffelmayonaise.
Als we een dagje gaan varen of bijvoorbeeld naar het strand gaan vind ik het altijd leuk om voor iedereen wat lekkers mee te nemen. De spiesjes met aardbei en soesjes of pannenkoekjes (deze en deze) zijn favoriet. Maar laatst nam ik deze spiesjes van carpacciowraps mee. En dat was ook een succes!
Carpaccio spiesje
De wraps beleg ik royaal met ‘carpacciovlees’ oftewel dungesneden ossenhaas. Hierover verdeel ik een lik truffelmayonaise (tegenwoordig gewoon bij de supermarkt te koop) met daarover een paar blaadjes rucola, snippers oude kaas, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en pijnbompitjes. That’s it. Simpel, maar super lekker.
Leuke tip voor als je gaat picknicken of bijvoorbeeld een high tea organiseert. En de losse wraprondjes kun je ook op een feestje serveren als hapje. Multifunctioneel zijn ze dus, deze carpaccio spiesjes!
Ingrediënten
Extra benodigd: 4 grote sateprikkers
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze carpaccio spiesje met truffelmayonaise
Stap 1
Beleg de wraps in het midden van links naar rechts met de plakjes ossenhaas. Besmeer dit met truffelmayonaise en verdeel hier de rucola over.Stap 2
Bestrooi met snippers oude kaas, zongedroogde tomaten, kappertjes en pjinboompitjes.Stap 3
Rol de wraps op en snijd dit in plakjes.Stap 4
Rijg de carpacciorolletjes aan de sateprikkers.Ingrediënten
Extra benodigd: 4 grote sateprikkers
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze carpaccio spiesje met truffelmayonaise
Stap 1
Beleg de wraps in het midden van links naar rechts met de plakjes ossenhaas. Besmeer dit met truffelmayonaise en verdeel hier de rucola over.Stap 2
Bestrooi met snippers oude kaas, zongedroogde tomaten, kappertjes en pjinboompitjes.Stap 3
Rol de wraps op en snijd dit in plakjes.Stap 4
Rijg de carpacciorolletjes aan de sateprikkers.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.