Zomerse Aardbei Snack!
Combineer aardbei, slagroom en chocola en je hebt gegarandeerd een lekker fris en zomerse hapje dat bij iedereen in de smaak valt!

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inZomerse Aardbei Snack!
Bewaren
Het is mooi weer. Samen met vrienden of familie ga je hiervan genieten. Aan het strand, zwembad of een stukje varen.
Wat neem je mee? Zonnebrand, koele drankjes én lekkere hapjes. Deze aardbei snacks maak je van te voren en neem je mee in de koelbox.
Een lekker fris hapje dat bij iedereen in de smaak valt!
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze zomerse aardbei snack!
Stap 1
Ontdooi de slagroomsoesjes. Was de aardbeien (halveer eventueel de grotere aardbeien).Stap 2
Breek de chocolade in stukjes en laat het smelten. Dit kan au bain marie, maar ook in de magnetron. Zelf heb ik dit in een kommetje in de magnetron op 600 watt gedaan, telkens 30 seconden. Tussendoor even de chocolade doorroeren.
Stap 3
Doop de soesjes in de gesmolten witte chocolade. Laat ze even uitlekken en plaats ze op een bord.
Stap 4
Laat de chocolade in de koelkast (of vriezer als je minder tijd hebt) opstijven.
Stap 5
Rijg de chocolade-slagroomsoesjes en aardbeien om en om aan een satéprikker.Maak er zoveel als je wilt als je maar voldoende ingrediënten in huis hebt!
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze zomerse aardbei snack!
Stap 1
Ontdooi de slagroomsoesjes. Was de aardbeien (halveer eventueel de grotere aardbeien).Stap 2
Breek de chocolade in stukjes en laat het smelten. Dit kan au bain marie, maar ook in de magnetron. Zelf heb ik dit in een kommetje in de magnetron op 600 watt gedaan, telkens 30 seconden. Tussendoor even de chocolade doorroeren.
Stap 3
Doop de soesjes in de gesmolten witte chocolade. Laat ze even uitlekken en plaats ze op een bord.
Stap 4
Laat de chocolade in de koelkast (of vriezer als je minder tijd hebt) opstijven.
Stap 5
Rijg de chocolade-slagroomsoesjes en aardbeien om en om aan een satéprikker.Maak er zoveel als je wilt als je maar voldoende ingrediënten in huis hebt!
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in5 reacties
Keukenprinsesje
Oehhh dat ziet er lekker vrolijk gezellig uit, heel leuk gevonden Brenda. En wat nog lekkerder is, is zelfgemaakte soesjes.. Om je vingers bij af te likken. :-P
brendakookt
Das inderdaad nog veel lekkerder, had ik alleen even geen tijd voor ;-) Misschien de volgende keer..
brendakookt
'@ Anita: Leuk idee om dit uit te delen op je werk! Het is niet moeilijk, maar wel weer eens wat anders dan taart. Ben benieuwd naar je pastasaus! @ Tineke: Goed om te horen!
Tineke Buijsman
We hebben weer heerlijk zitten smullen Brenda!!!!
Anita
Wow bren wat een leuk idee, ik wist maar niets om uit te delen op het werk want taart wil niemand maar dit is een top idee :) . Thanks . Morgen is je pastasaus aan de beurd hihi. xxx anita