Gerookte kipsalade
Een lekker smeerseltje voor op brood is de gerookte kipsalade. Dit is niet voor niets een van mijn favorietjes. Dit is een recept dat eerder op mijn blog heeft gestaan samen met de hamsalade. Graag wilde ik dat dit recept een eigen artikel zou hebben, zodat hij beter te vinden...Gerookte kipsalade
Bewaren
Een lekker smeerseltje voor op brood is de gerookte kipsalade. Dit is niet voor niets een van mijn favorietjes.
Dit is een recept dat eerder op mijn blog heeft gestaan samen met de hamsalade. Graag wilde ik dat dit recept een eigen artikel zou hebben, zodat hij beter te vinden is. Vandaar dat ik het snelle receptje vandaag nogmaals deel. Het is namelijk mijn favorietje voor op een stokbroodje bij de borrel.
Het is een goedgevulde salade met lente-ui en zongedroogde tomaatjes. In het recept gebruik ik yoghurt en mayonaise, je kunt ook alleen een dikke yoghurt of juist alleen mayonaise gebruiken. Neem wat je zelf lekker vindt.
Gerookte Kipsalade
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze gerookte kipsalade
Stap 1
Meng de ingrediënten door elkaar. Proef en bepaal of je de consistentie goed vindt.Stap 2
Als je het mengsel te dik vindt, voeg dan een beetje extra yoghurt of mayonaise toe (dit is ook afhankelijk van het type yoghurt dat je gebruikt) .Stap 3
In de koelkast kun je de salade ongeveer 3 dagen in een afgesloten bakje bewaren.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze gerookte kipsalade
Stap 1
Meng de ingrediënten door elkaar. Proef en bepaal of je de consistentie goed vindt.Stap 2
Als je het mengsel te dik vindt, voeg dan een beetje extra yoghurt of mayonaise toe (dit is ook afhankelijk van het type yoghurt dat je gebruikt) .Stap 3
In de koelkast kun je de salade ongeveer 3 dagen in een afgesloten bakje bewaren.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
2 reacties
wilma
Die is echt lekker. Ga ik vaker maken bij de lunch. Heerlijk!
astrid
lijkt mij heerlijk, ik ga het op mijn lijstje erbij schrijven