Gevulde dadel met monchou, parmaham en walnoten
Bewaren
Zijn jullie nog aan het uitbuiken van gisteren? Of misschien maak je je op voor de kerstbrunch of het tweede (of derde?) kerstdiner? Vandaag deel ik geen heftig recept, maar een snel en lekker hapje.
Gevulde dadels zijn ontzettend old school. Maar omdat ik dit lekkere hapje onlangs pas heb ontdekt (super laat, I know!) wilde ik hier toch een lekker kort receptje van delen op mijn blog. Ik had dadels over en wist niet helemaal wat ik er mee moest. Daarom besloot ik er het bekende hapje van te maken.
Ik gaf het een kleine twist door het monchou mengsel te mengen met gehakte walnoot. Een beetje parmaham er om en je hebt een lekker hapje wat zowel licht zoet als hartig is.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze gevulde dadel met monchou, parmaham en walnoten
Stap 1
Hak de walnoten fijn, snijd de plakjes ham in drieën.
Stap 2
Roer de walnoten door de MonChou. Snijd de dadels open en besmeer de binnenkant met het MonChou mengsel.
Stap 3
Rol de dadel in parmaham en steek er een cocktailprikker in.Tip: Dit hapje kun je goed voorbereiden bewaar in de koelkast.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze gevulde dadel met monchou, parmaham en walnoten
Stap 1
Hak de walnoten fijn, snijd de plakjes ham in drieën.
Stap 2
Roer de walnoten door de MonChou. Snijd de dadels open en besmeer de binnenkant met het MonChou mengsel.
Stap 3
Rol de dadel in parmaham en steek er een cocktailprikker in.Tip: Dit hapje kun je goed voorbereiden bewaar in de koelkast.
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.