Lobster Roll met cocktailsaus
En toen had ik dus de lekkere whisky cocktailsaus van mijn moeder gemaakt en wilde ik het ook gebruiken in een recept. Het leek me lekker dat te doen in een lekker zomers broodje, de lobster roll met cocktailsaus. Lobster Roll met cocktailsaus Een lobster roll is misschien wel het...Lobster Roll met cocktailsaus
Bewaren
En toen had ik dus de lekkere whisky cocktailsaus van mijn moeder gemaakt en wilde ik het ook gebruiken in een recept. Het leek me lekker dat te doen in een lekker zomers broodje, de lobster roll met cocktailsaus.
Lobster Roll met cocktailsaus
Een lobster roll is misschien wel het meest decadente broodje dat er is. Vooral in Amerika vind het broodje gretig aftrek. Het is een broodje beleg met sla en kreeft. Om het mezelf wat gemakkelijker (en betaalbaarder) te maken heb ik voor mijn lobster roll rivierkreeftjes gebruikt, wat mij betreft is dat net zo lekker.
Samen met een beetje citroenrasp, bieslook en de cocktailsaus ontstaat er een super lekker broodje. Lekker als lunch of makkelijke maaltijd op een mooie zomerdag.
Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze lobster roll met cocktailsaus
Stap 1
Bak de broodjes af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.Stap 2
Meng de rivierkreeftjes in een kommetje met de citroensap, bieslook en cocktailsaus. Breng op smaak met zout en peper.Stap 3
Snijd de afbakbroodjes van bovenaf open en verdeel hier een beetje van de sla over. Lepel hierna het rivierkreeft-mengsel er in. Maak de lobster roll af met een beetje fijngesneden bieslook ter garnering.Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze lobster roll met cocktailsaus
Stap 1
Bak de broodjes af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.Stap 2
Meng de rivierkreeftjes in een kommetje met de citroensap, bieslook en cocktailsaus. Breng op smaak met zout en peper.Stap 3
Snijd de afbakbroodjes van bovenaf open en verdeel hier een beetje van de sla over. Lepel hierna het rivierkreeft-mengsel er in. Maak de lobster roll af met een beetje fijngesneden bieslook ter garnering.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
1 reacties
Loes
de cocktailsaus is uiteraard ook heel lekker in de good old klassieker garnalencocktail. Ouderwets lekker!