Ga naar de inhoud

Morningsmoothie avocado en mango (+win de blender!)

Deze morningsmoothie met avocado en mango is momenteel mijn favoriet en volstaat als ontbijt of lekker als tussendoortje!

10 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Morningsmoothie avocado en mango (+win de blender!)

Avocado mango smoothie

gesponsord artikel

Vandaag test ik een nieuwe blender, deel ik mijn favoriete ontbijtsmoothie van dit moment, en geef ik een blender weg, de Bosch SilentMixx!

Deze smoothie met avocado, mango en banaan is mijn favoriet van dit moment. Doordat ik voor mijn dochtertje een fruithapje maakte met mango en avocado ben ik de combinatie ook zelf eens gaan proberen in een smoothie. Inmiddels is het mijn favoriet. Door de avocado wordt de smoothie lekker romig en vult de smoothie goed. Voor mij is dit een volwaardig ontbijt of lekker tussendoortje.

De smoothie maakte ik klaar in de Bosch SilentMixx blender. Een nieuwe veelzijdige blender waar je koude sappen en warme soepen in kunt bereiden maar ook ijs in kunt crushen. De blender is erg sterk, maar (en dat had ik niet verwacht) heel erg stil in gebruik. De meeste blenders geven veel lawaai, de SilentMixx doet zijn naam eer aan want hij is een stuk stiller. Ook is de blender gemakkelijk schoon te maken doordat je de messen er uit kunt klikken met het EasyClickKnife systeem.

Bekijk dit filmpje om te zien (en horen) hoe stil de blender is, en vergeet niet hieronder verder te lezen. Ik mag aan een van jullie namelijk een blender weggeven!

Bosch SilentMixx blender win

Wil je ook ontbijten met morningsmoothies uit de Bosch SilentMixx blender? Deel dan jouw favoriete smoothierecept met foto via Social Media, vertel waarom jij de blender wilt winnen en gebruik de hashtags #morningsmoothies en #brendakookt zodat ik je inzending kan bekijken. Uit de inzendingen trek ik 5 augustus de winnaar waar de blender naar wordt opgestuurd.

Bosch heeft een leuke actie voor de mensen die niet winnen: als je tot 14 augustus de SilentMixx blender koopt loopt er een 20 euro cashback actie. De adviesprijs van de SilentMixx blender is  €149,99, klik hier voor meer informatie.

Morningsmoothie met avocado en mango

Ingrediënten

glazen
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze morningsmoothie avocado en mango (+win de blender!)

Voorbereiding: 10 minuten
Stap 1
Giet het sinaasappelsap in de blender. Voeg vervolgens de blokjes fruit toe en maal dit met de blender fijn tot een gladde smoothie.
2
Stap 2
Verdeel de smoothie over 2 glazen.

Dit artikel is een samenwerking met Bosch, lees mijn disclaimer.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Mango kwarktaart
No bake cheesecake met witte chocolade en passievrucht
Amandeltaart met bramen en passievrucht
Hartige groentecake

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op