Slawraps met kipfilet en ei
Bewaren
Omdat het de afgelopen weken zo ontzettend lekker weer was heb ik veel salades gegeten. Een aantal toppers van de blog zijn regelmatig op tafel verschenen. Afgelopen week deed ik het eens anders. Op een warme dag maakte ik deze slarwraps (of slarolletjes) van een mooi krop romaine sla.
Een sla wrap is weer eens wat anders. Het fijn is ook dat je zo je salade uit de hand kunt eten. Ik maakte restjes uit de koelkast op en daarom werd het een slawrap met kip, komkommer en ei.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze slawraps met kipfilet en ei
Stap 1
Kook de eieren 5 minuten in ruim water. Pel de eieren en snijd ze in kwarten. Snijd de komkommer in repen en rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.Stap 2
Verwijder de nerf van de sla bladeren en vouw ze over de lengte dubbel. Beleg de bladeren sla met een plakje kipfilet. Verdeel hierover de honing-mosterddressing. Leg hier een kwart ei op, een reep komkommer, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en verbrokkelde geitenkaas. Rol de slabladeren op en serveer ze direct.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze slawraps met kipfilet en ei
Stap 1
Kook de eieren 5 minuten in ruim water. Pel de eieren en snijd ze in kwarten. Snijd de komkommer in repen en rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.Stap 2
Verwijder de nerf van de sla bladeren en vouw ze over de lengte dubbel. Beleg de bladeren sla met een plakje kipfilet. Verdeel hierover de honing-mosterddressing. Leg hier een kwart ei op, een reep komkommer, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en verbrokkelde geitenkaas. Rol de slabladeren op en serveer ze direct.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
2 reacties
Daniëlle
Wat een leuk recept! Lijkt mij lekker!
Nicole
Lekker en simpel recept! Heerlijk idee voor de zomerdag ;)