Slawraps met kipfilet en ei
Dit recept voor slawraps met kipfilet en ei is weer eens iets anders dan een salade. Ook nog eens snel klaar en ideaal om je restjes op te maken.

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inSlawraps met kipfilet en ei
Bewaren
Omdat het de afgelopen weken zo ontzettend lekker weer was heb ik veel salades gegeten. Een aantal toppers van de blog zijn regelmatig op tafel verschenen. Afgelopen week deed ik het eens anders. Op een warme dag maakte ik deze slarwraps (of slarolletjes) van een mooi krop romaine sla.
Een sla wrap is weer eens wat anders. Het fijn is ook dat je zo je salade uit de hand kunt eten. Ik maakte restjes uit de koelkast op en daarom werd het een slawrap met kip, komkommer en ei.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze slawraps met kipfilet en ei
Stap 1
Kook de eieren 5 minuten in ruim water. Pel de eieren en snijd ze in kwarten. Snijd de komkommer in repen en rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.Stap 2
Verwijder de nerf van de sla bladeren en vouw ze over de lengte dubbel. Beleg de bladeren sla met een plakje kipfilet. Verdeel hierover de honing-mosterddressing. Leg hier een kwart ei op, een reep komkommer, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en verbrokkelde geitenkaas. Rol de slabladeren op en serveer ze direct.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze slawraps met kipfilet en ei
Stap 1
Kook de eieren 5 minuten in ruim water. Pel de eieren en snijd ze in kwarten. Snijd de komkommer in repen en rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.Stap 2
Verwijder de nerf van de sla bladeren en vouw ze over de lengte dubbel. Beleg de bladeren sla met een plakje kipfilet. Verdeel hierover de honing-mosterddressing. Leg hier een kwart ei op, een reep komkommer, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en verbrokkelde geitenkaas. Rol de slabladeren op en serveer ze direct.Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in2 reacties
Daniëlle
Wat een leuk recept! Lijkt mij lekker!
Nicole
Lekker en simpel recept! Heerlijk idee voor de zomerdag ;)