Warme chocomel met speculaaskruiden

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inWarme chocomel met speculaaskruiden
Bewaren
Wat is er met deze koude regenachtige dagen lekkerder dan een beker hot choco? Omdat we volop in de sinterklaastijd zitten heeft de chocomel natuurlijk ook een sinterklaastintje. Warme chocomel met speculaaskruiden!
Vandaag ga ik even niet voor een sintbaksel maar een lekker drankje. Ik kan ontzettend genieten van een groot glas warme chocomel, natuurlijk met slagroom. Met warme chocomel kun je lekker variëren door extra ingrediënten toe te voegen. Zo heb ik voor deze sinterklaasversie speculaaskruiden toegevoegd en sinterklaastoppings.
Geluk in een glas, dat is wat je ziet. Warme homemade chocolademelk met speculaaskruiden en zelfgeklopte slagroom. Voor de finishing touch bestrooi ik de chocomel met mini marshmallows, schuddebuikjes en een paar truffelkruidnootjes. Dit is toch genieten?
Warme chocomel met speculaaskruiden
Ingrediënten
Voor de toppings:
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze warme chocomel met speculaaskruiden
Stap 1
Hak de chocolade in stukjes.Stap 2
Verwarm de melk in een pannetje op het vuur.Stap 3
Roer de stukjes chocolade door de warme melk. Roer dit goed door zodat de chocolade smelt. Doe de bruine suiker, een snufje zout en speculaaskruiden er bij.Stap 4
Schenk de chocolademelk in een groot glas of beker.Stap 5
Verdeel de slagroom er op, bestuif dit met speculaaskruiden. Maak de warme chocomel met speculaaskruiden af met mini marshmallows, schuddebuiken en pepernoten.Ingrediënten
Voor de toppings:
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze warme chocomel met speculaaskruiden
Stap 1
Hak de chocolade in stukjes.Stap 2
Verwarm de melk in een pannetje op het vuur.Stap 3
Roer de stukjes chocolade door de warme melk. Roer dit goed door zodat de chocolade smelt. Doe de bruine suiker, een snufje zout en speculaaskruiden er bij.Stap 4
Schenk de chocolademelk in een groot glas of beker.Stap 5
Verdeel de slagroom er op, bestuif dit met speculaaskruiden. Maak de warme chocomel met speculaaskruiden af met mini marshmallows, schuddebuiken en pepernoten.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in1 reacties
Cosette
Lekker, ik heb hem gelijk gemaakt. Goede combi.