Ga naar de inhoud

Sinterklaas Recepten Overzicht

Sinterklaas Recepten OverzichtIk ben dol op de sinterklaastijd. Het is gezellig, knus, ik zeg geen nee tegen cadeautjes en de sinterklaaslekkernijen laat ik me altijd goed smaken. Ook dit jaar zijn er op Brenda Kookt weer heerlijke sinterklaas recepten voorbij gekomen tijdens de sinterklaasweek. Omdat er ook al veel lekkere sinterklaasrecepten van voorgaande jaren op Brenda Kookt te vinden zijn heb ik ze nog een keer voor je op een rijtje gezet.

De sinterklaas round up, hét complete overzicht van sinterklaasrecepten. Het kan niet anders dan dit hier zeker iets lekkers voor je tussen zit. Weet je al wat je gaat maken voor het heerlijke avondje? 

Klik op de titel van het gerecht om het recept direct te bekijken 

Sinterklaas recepten overzicht

Sinterklaas Recepten Overzicht bij de Koffie

 Knutselen met kids

Sinterklaas is dé tijd van het jaar om met kinderen de keuken in te duiken. Natuurlijk kun samen een taart of gevuld speculaas maken. Maar het is ook leuk om de kinderen lekker hun eigen gang te laten gaan en zelf iets te laten versieren. Een paar ideetjes: 

Sinterklaas Recepten Overzicht Taarten

Bij de koffie

Iets lekkers bij de koffie komt altijd van pas toch? Deze lekkere sinterklaas recepten smaken nóg lekkerder bij een kopje koffie, of beker thee. 

Taart

Als je het heerlijk avondje iets uitbundiger wilt vieren, dan maak je een taart. De sinterklaas monchou taart was vorig jaar dé sinterklaashit. Maar de kruimeltaart kan ik jullie ook van harte aanbevelen hoor. 

Hartig hapje

Als je op zoek bent naar een hartig lekkernij voor 5 december, dan is dit een topper: 

Sinterklaas Recepten Overzicht Toetjes

Toetje

Natuurlijk mogen deze lekkere toetjes niet ontbreken op het heerlijke avondje. Met deze sinterklaas toetjes steel je stuk voor stuk de show:

———————————————
Meer sinterklaasrecepten vind je op deze pagina

4 reacties

Dorien

Die sinterklaasmonchou lijkt mij wel enorm lekker! Ik ben ontzettend gek op monchou, maar is deze wel lekker zonder het zoete van de kersen? De nutella is natuurlijk wel zoet maar ik kan maar lastig afstappen van de standaardmonchou haha...

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Ja ik (en inmiddels vele met mij) vinden hem heerlijk! Ik zou zeggen, probeer het! :)

Marlotte

Handig zo'n overzicht van al je Sinterklaas recepten! Wat heb je al veel gemaakt! Die hartige banketletter wil ik nog heel graag maken, die lijkt me echt heerlijk! De Sinterklaas crumble heb ik afgelopen week gemaakt, zó lekker. Hij viel goed in de smaak!

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

De hartige banketletter is echt een aanrader, en wat leuk dat je de sinterklaas crumble dit weekend al gemaakt heb. Goed om te horen :)

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op