#HappyLunchtime! Nr 3. GHI!
Bewaren
Tijd voor de 3e editie van de #HappyLunchtime reeks volgens het alfabet!
De letters GHI zijn aan de beurt!
Het was een makkelijke opgave met deze letters een broodje/lunch te bedenken.
Het zijn namelijk geworden:
Geitenkaas, Honing en Italiaanse bol!!!
Oftewel: Een Italiaanse bol met geitenkaas en honing. Plus nog meer..
Dit broodje is extra fris door de combinatie met ijsbergsla, komkommer en zongedroogde tomaatjes. Het verrassings-ingrediënt, de SERRANOHAM, pas hier ontzettend goed bij.
Als je me inmiddels een beetje kent had je deze combinatie waarschijnlijk verwacht. Ik ben gek op geitenkaas en honing. Dit broodje was dus geen combinatie die ik niet eerder had gegeten. Maar wel een hele lekkere combinatie!
Een traktatie voor jezelf in het weekend, of een andere dag als je tijd hebt om uitgebreid te lunchen.
Eet smakelijk!
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze #happylunchtime! nr 3. ghi!
Stap 1
Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.Stap 2
Snijd de Italiaanse bol open. Verdeel ijsbergsla op de onderkant van de bol. Beleg dit met schijfjes komkommer en verdeel de serranoham erover.
Stap 3
Verkruimel de geitenkaas er overheen. Verdeel de pijnboompitjes en zongedroogde tomaat over je broodje.
Stap 4
Giet tot slot een beetje honing over het belegde broodje.
Stap 5
Enjoy!!!Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze #happylunchtime! nr 3. ghi!
Stap 1
Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.Stap 2
Snijd de Italiaanse bol open. Verdeel ijsbergsla op de onderkant van de bol. Beleg dit met schijfjes komkommer en verdeel de serranoham erover.
Stap 3
Verkruimel de geitenkaas er overheen. Verdeel de pijnboompitjes en zongedroogde tomaat over je broodje.
Stap 4
Giet tot slot een beetje honing over het belegde broodje.
Stap 5
Enjoy!!!Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
11 reacties
A. Schotte
Wat een heerlijke recepten !!!!! Gebruik ik lekker voor de kersttafel. Maar ook gewoon omdat het altijd een feestje is.
simone
Heerlijk, geitenkaas en honing!
Es
Wat leuk! Ik heb het niet helemaal meegekregen van je happy lunchtime! Wat een leuke uitdaging! Ik ben dol op geitenkaas. De rest niet dus heb ik het allemaal voor mezelf.
Brenda
Ik heb de geitenkaas ook altijd helemaal voor mezelf, vind ik niet erg ;-)
jorien
Ik weet nu al dat dit mijn lievelings broodje wordt! maar ben erg benieuwd naar het broodje JKL Liefs Jo
Anneke
Hee brenda, je broodje ziet er heerlijk uit, maar ik ben zo benieuwd.... hoe is je dam tot dam loop gegaan?? Liefs!
Brenda
Hi Anneke, de loop ging goed! Het is een beetje aan mijn blog voorbij gegaan. Het ging veel beter dan vorig jaar. Toen moest ik echt mijn best doen om het uit te lopen. Nu hield ik het goed vol, en heb ik in een lekker (eigen) tempo gelopen. Ik was 11 min sneller dan vorig jaar! Heb er 1 uur 35 over gedaan. Erg tevreden! Groetjes Brenda
Vera
MMMmmmmm !!!
Simone
O lekker!! ja dat is een van die klassieke combinaties die altijd lekker blijven. Geitenkaas en honing is naar mijn mening helemaal super!
Maaike
Yum! Ziet er weer erg lekker uit! Ben zo benieuwd naar het broodje van volgende week! :)
Brenda
Spannend...! Wat zal het zijn?!? Ik heb het broodje gister al gegeten, en er is nog een beetje 'spul' over. Dat ga ik nu lekker opeten :-)