Healthy pancakes for breakfast!
Bewaren
Ja! Je leest het goed! Vandaag geef ik je een suggestie voor een gezond ontbijtje, mét bananen pannenkoekjes! Op Misslipgloss.nl zag ik deze pannenkoekjes voorbij komen. Als pannenkoeken-fan dacht ik meteen: die wil ik ook!
Toen had ik nog niet gezien dat deze pannenkoekjes redelijk gezonde ingrediënten bevat. Namelijk ei en banaan. Dat is mooi meegenomen. Nog een extra reden om de healthy pancakes zo snel mogelijk te maken!
Sinds ik de pannenkoekjes eenmaal in mijn hoofd had, kom ik ze overal tegen. Ook bij Pauline van Uit Paulines keuken. Pauline is ook pannenkoekenfan, haar tip om bakpoeder aan de pannenkoekjes te voegen neem ik dan ook graag mee. Hierdoor worden de pannenkoekjes lekker luchtig.
Waar wacht je nog op? Maak snel deze heerlijke, makkelijke, gezonde, lekkere pannenkoekjes!
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze healthy pancakes for breakfast!
Stap 1
Snijd de banaan in stukjes en mix dit samen met de eieren fijn en luchtig. Voeg het bakpoeder toe, mix dit nog even goed door het banaan-eimengsel.Stap 2
Verhit een boter of olie in een koekenpan, bak de pannenkoekjes aan beide kanten bruin. Zorg ervoor dat je het vuur niet te hoog zet, de pannenkoekjes verkleuren snel.Stap 3
Door de banaan zijn de pannenkoekjes zoet van zichzelf. Eventueel kun je dit eten met een beetje poedersuiker, honing of stroop.Bron: Misslipgloss + Uit Paulines Keuken
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze healthy pancakes for breakfast!
Stap 1
Snijd de banaan in stukjes en mix dit samen met de eieren fijn en luchtig. Voeg het bakpoeder toe, mix dit nog even goed door het banaan-eimengsel.Stap 2
Verhit een boter of olie in een koekenpan, bak de pannenkoekjes aan beide kanten bruin. Zorg ervoor dat je het vuur niet te hoog zet, de pannenkoekjes verkleuren snel.Stap 3
Door de banaan zijn de pannenkoekjes zoet van zichzelf. Eventueel kun je dit eten met een beetje poedersuiker, honing of stroop.Bron: Misslipgloss + Uit Paulines Keuken
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.