Omeletwrap met kipfilet en avocado

Omeletwrap txt

Ik houd van brood, maar soms heb ik er genoeg van. Dan wil ik gewoon even wat anders.

Een salade is in dat geval een goede optie, maar een gebakken eitje vind ik ook heerlijk. Toen ik me ineens de (welbekende) omelethapjes die ik regelmatig op feestjes serveer herinner besloot ik het te combineren. Salade met een gebakken ei. Geen spiegelei, maar een omelet.

Om de omeletwrap goed vullend te maken heb ik hem rijkelijk belegd, en hierdoor is hij nog lekkerder. Ik nam kip, avocado, tomaatjes en sla. En daarbij een beetje geitenkaas om het af te maken.

Je kunt de omelet ook koud eten, dus ook van te voren maken en meenemen naar het werk behoord ook tot de opties. Dat ga ik de komende week zeker doen, jij ook?

Omeletwrap 01

Omeletwrap met kipfilet en avocado

Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten voor een grote omeletwrap

 • 2 eieren
 • scheutje melk
 • peper en zout
 • 2 plakjes kipfilet (broodbeleg)
 • halve tomaat
 • halve avocado
 • zachte geitenkaas
 • pijnboompitjes
 • handje rucola melange

Bereiding:

Kluts de eieren, meng dit met een scheutje melk en breng op smaak met peper en zout. Bak het ei-mengsel op medium vuur (niet te hoog anders krijg je bubbeltjes) en keer hem tussentijds om.

Prak ondertussen de avocado, snijd de tomaat in blokjes en rooster de pijnboompitjes.

Beleg de omelet met plakjes kipfilet en verdeel de avocado en blokjes tomaat er over. Maak het af met een beetje zacht geitenkaas. Rol de omelet op zodat een wrap ontstaat. Serveer met een handje rucola melange, zachte geitenkaas en geroosterde pijnboompitjes.

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
7 comments
 1. Meh alles in huis behalve de geitenkaas. Zou het zonder net zo lekker zijn? Of moet ik toch nog even snel naar de winkel ?

  Ga hem morgen meenemen naar mijn werk!

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk