Filmpje: Gehakt cordon bleu

Gehakt cordon bleu

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een filmpje heb gedeeld. Door omstandigheden is het er even niet van gekomen. Maar ik heb de smaak weer te pakken, dus je kunt weer een aantal leuke kookfilmpjes verwachten. Vanaf nu deel ik de filmpjes op zaterdag, als extra artikel.
Vandaag laat ik je zien hoe je een heel erg lekker stukje vlees maakt. Een van mijn lievelings. Namelijk, gehakt cordon bleu!

 

Klik hier als je de video niet kunt zien, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken.

Scroll naar beneden voor een overzicht van de ingrediënten. 

Gehakt cordon bleu

Ingrediënten voor 4 gehakt cordon bleus:

  • 500 gram gehakt, rundergehakt
  • 1 eetlepel gehaktkruiden
  • 1 ei
  • paneermeel
  • 1 eetlepel mosterd
  • 4 plakjes ham, achterham
  • 4 plakjes jong belegen kaas
  • boter om in te bakken

Tip: Kijk ook eens bij dit artikel, hier laat ik je zien hoe je zelf slavinken maakt. 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk