Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

3x een snel hapje met Boursin

 

Makkelijke hapjes met boursinGesponsord artikel

Ik ben gek op hapjes en varieer er graag mee. Op een feestje zal ik niet vaak hetzelfde serveren. Soms heb ik zin om er veel werk van te maken, maar soms ook niet. Toch kun je zonder heel veel moeite ook een lekker gevarieerd hapje op te tafel zetten waar je gasten van zullen smullen.

In dat geval is Boursin is een heerlijk kruidenkaasje die vaak in mijn boodschappenmandje verdwijnt. Je kunt er namelijk meer mee dan je denkt! Het is een ideaal ingrediënt voor het bereiden van een snel maar smakelijk hapje dat (bijna) bij iedereen in de smaak valt.

Boursin is lekker op een toastje bij de borrel, maar je kunt er nog veel meer mee. Wat dacht je van een gevuld tomaatje, kipfiletrolletje of een hapje met komkommer?

Ik geef je drie tips om snel een lekker hapje met de vernieuwde Boursin knoflook & fijne kruiden op tafel te zetten. Deze variant heeft namelijk een nieuwe receptuur, het bevat 3x zoveel kruiden. En heeft dus 3x zoveel smaak! Zo heb je niet veel nodig om een smakelijk hapje op tafel te zetten.

Snel hapje met boursin

Komkommerhapje

Een receptje dat al op mijn blog online staat, maar nu nog lekkerder is omdat Boursin het recept heeft vernieuwd. Komkommer met Boursin knoflook & fijne kruiden en gerookte zalm.

Bereiding: Besmeer een plakje komkommer met de Boursin, verdeel hierover een beetje gerookte zalm.

Gevuld tomaatje

Cherry tomaatjes vallen altijd in de smaak. Op feestjes vliegen ze van tafel. Ook deze kleine tomaatjes kun je als hapje serveren met Boursin knoflook & fijne kruiden.

Bereiding: Snijd een klein plakje van de bovenkant van het tomaatje. Schep de zaadlijsten uit de tomaat en vul deze met de roomkaas.

Rolletje kipfilet

Met kipfilet kun je veel kanten op, zo kun je er bijvoorbeeld een lekker rolletje van maken. Dit hapje heb ik al meerdere keren gemaakt en er is me ook gevraagd wat er precies in ziet. Nou, dit dus:

Bereiding: Verdeel een beetje van de Boursin knoflook & fijne kruiden op het uiteinde van een plak kipfilet. Leg hier een reepje augurk en rode paprika bij en rol het plakje kipfilet op.

Welk van deze snelle hapjes is jouw favoriet? Bezoek de Facebookpagina van Boursin voor nog meer inspiratie de roomkaas. Bijvoorbeeld voor bij de BBQ of nog meer lekkere borrelhapjes.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *