Wraps met zalm en avocadospread

 

Wraps met zalm en avocadospread

TGIF! Het is weer vrijdag! En ook vandaag maken we er weer een visdag van. Ik deel een lekker simpel receptje, namelijk wraps met zalm en avocadospread.

Na een drukke werkweek heb je misschien niet altijd zin om nog uitgebreid in de keuken te staan op de vrijdagavond. Maar je wilt wel iets lekkers en gezonds eten. Dan is dit recept voor jou. Het is namelijk super simpel om deze lekkere wraps te maken.

Zalm en avocado passen heel erg goed bij elkaar en dus leek het me leuk om iets met deze twee als avondmaaltijd te doen. Het resultaat zijn deze lekkere snelle wraps met zalm en avocadospread. Binnen 15 minuten kun je aanschuiven.

Wraps met zalm en avocado

Wraps met zalm en avocadospread

Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 4 – 6 tortilla wraps
  • 2 zalmfilets
  • 3 handjes gemengde sla
  • 1 avocado
  • 1 tomaat
  • sap van een halve limoen
  • 2 eetlepels creme fraiche
  • peper en zout

Bereiding:

Breng de zalmfilets op smaak met peper en zout en bak ze om en om aan in een koekenpan met olie.

Prak de avocado fijn en snijd de tomaat in blokjes. Meng de avocado met de creme fraiche, blokjes tomaat en limoensap en breng op smaak met peper en zout.

Verwarm de tortilla wraps in de magnetron of oven (volgens de aanwijzingen op de verpakking).

Verdeel een klein handje sla over de tortilla’s, verdeel hierover de avocadosalsa en vervolgens stukjes gebakken zalm.


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
11 comments
  1. Avocado wordt hier nog niet echt gewaardeerd. Maar met dit gerecht wil ik toch wel weer een poging wagen. Dit recept heeft me wel aan het denken gezet. Misschien dat ik zelf de zalm rook ipv bak.

  2. Wat een fantastische recept wraps met zalm en advocadospread, onze kleindochter van 12 is vegetarisch maar moet van haar Moeder wel vis eten. Ze vond het heerlijk het recept maar doorgegeven. Ze gaat in oktober op werkweek naar Texel met school en ze moeten zelf voor het avondeten zorgen, dan gaan de wraps er wel in.

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk