Ga naar de inhoud

Paas Recepten – Round up 2016

Paas recepten Brenda Kookt roud up 2016

Vandaag deel ik geen nieuw (paas-)recept, er staat namelijk al meer dan genoeg lekkers online om er voor te zorgen dat jullie dit paasweekend iets lekkers kunnen maken. Als je door de vele reepten op mijn blog het overzicht niet meer ziet dan help ik je bij deze een handje.

Laat ik beginnen met het delen van mijn toppers:
klik op de groen-gearcheerde titel/tekst om het recept te bekijken

  • de ontbijtpizza is mijn topper van dit jaar,  gemakkelijk om te maken je kunt er goed mee variëren en hij is érg lekker.
  • doe eens iets anders met croissantdeeg: maak hier een broodkrans van. Lekker met een frisse vulling van tomaat, spek, kaas en ananas.
  • het ei in broodje, een broodje gevuld met ei is al jaren een topper. Ook dit jaar wordt hij weer veelvuldig gemaakt. Onder andere door mijzelf 🙂
  • De eierpotjes (eggs en cocotte) zijn altijd goed, zeker als je houdt van zachte eitjes. Ook hier kun je lekker mee variëren. Bekijk mijn variaties in dit artikel.
  • Ga je liever voor een salade? Ga dan voor de salade met asperges, zalm en een gepocheerd ei. Een toppertje!
  • Als je opzoek bent naar een lekker toetje dan mag de tiramisu met advocaat niet ontbreken.

Paasbrunch recepten 01

Zit jouw topper van dit jaar hier nog niet tussen? Dan is er meer:

Vorig jaar deelde ik een groot paasbrunch-arikel waarbij ik alle lekkere recepten voor de paasbrunch bij elkaar heb gezet. Klik hier om dit complete artikel te bekijken.

Dit zijn niet alleen recepten met ei in de hoofdrol, ook lekkere recepten met brood zoals verschillende broodtaarten, smeersels voor op brood en lekkere pannenkoekjes voor bij de paasbrunch. En ook mogen de paastoetjes en -taarten niet ontbreken.

5x ei 01

Ga je niet uitgebreid brunchen, maar heb je wel trek in een lekker eitje bij het ontbijt of de lunch? Dan is er heel veel mogelijk. Een ei kun je koken, bakken en pocheren. Maar daarbij kun je nog veel meer kanten op. Wil je je eitje hard, of zacht, scrambled of sunny side up gebakken? In dit artikel geef ik je meer dan voldoende tips voor een lekker ei-ontbijtje.

Pasen Menu Vlees

Ga je met de paas niet brunchen maar uitgebreid dineren met familie of vrienden? Neem dan eens een kijkje bij dit artikel. Hier deel ik twee complete paasmenu’s. Eentje met vleesgerechten en eentje met vis in de hoofdrol.

Is dit allemaal niet genoeg? Neem dan een kijkje bij de receptenindex bij het thema Pasen. Hier vind je nog veel meer lekkers.

Ik wens jullie bij deze alvast een gezellig weekend en hele fijne Paasdagen toe, geniet er van samen met familie of vrienden. 

3 reacties

Cheese and Chinese

Zo leuk, ik heb helemaal zin in Pasen! Kan niet meer wachten!

Laat een bericht achter

Elianne

Jammer dat Pasen maar 2 dagen is en je dus niet alles kunt maken ? Zo lastig kiezen, het ziet er allemaal heerlijk uit! ?

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Haha ja erg he? Dat is ook mijn valkuil, voor zoiets als en paasbrunch kan ik vaak niet kiezen en maak ik veel te veel ;)

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op