Ga naar de inhoud

Paasbrunch recepten overzicht

Zijn jullie al helemaal into de paasdagen? De afgelopen week heb ik jullie hopelijk goed voorbereid op de brunch. Iedere dag zijn er heerlijke paasbrunch recepten online gekomen. In dit artikel deel ik daarom mijn favoriete paas brunch ideeën met je.

Paasbrunch ideeën

Misschien zie je door de bomen het bos niet meer? Of weet je nog niet wat je wilt gaan maken en heb je extra inspiratie nodig? Dan is dit recepten overzicht artikel een must. Een inspiratie artikel boordevol lekkere paasrecepten voor de paasbrunch.

Ik maak een onderscheid tussen koude gerechten, warme gerechten en toetjes. Na een heerlijke brunch gaat er vast nog wel een lekker paasdessert in toch?

Paas brunch ideeën

Paasbrunch recepten

Er zijn zoveel lekkere recepten voor de paasbrunch te bedenken. In de afgelopen jaren heb ik op Brenda Kookt al tientallen paasrecepten met je gedeeld. Daarom verzamel ik in dit artikel alle lekkere paasbrunch ideeën.

Ei recepten

Pasen en eieren kunnen niet zonder elkaar, een paasbrunch zonder eieren is niet compleet. Daarom begin ik meteen selectie van de ei recepten die op mijn blog staan.

Klik op de titel van het recept om het complete paasbrunch recept te bekijken

Paasbrunch recepten 03

Brood-recepten

Zeg je brunch? Dan zeg je brood. Deze brood recepten zorgen er voor dat de paasbrunch alles behalve standaard is. Een lekkere broodtaart, ontbijtmuffins of een mini club sandwich zorgen ervoor dat jouw brunch helemaal compleet is.

Klik op de titel van het recept om het complete recept te bekijken

Paasbrunch recepten 04

Lekker om te smeren

Wil je ook ‘gewone broodjes’ serveren? Daar is natuurlijk niets mis mee. Zeker niet als je het belegt met een van deze lekkere smeersels.

Klik op de titel van het recept om het complete recept te bekijken

Paasbrunch recepten 05

Overige paasbrunch recepten

Naast eieren en brood is er natuurlijk nog veel meer mogelijk bij een paasbrunch. Wat dacht je van een paassalade, hartige taart, soepje of pannenkoeken?

Klik op de titel van het recept om het complete recept te bekijken

Paasbrunch recepten 06

Paastoetjes / bij de koffie

Houd een beetje ruimte over voor iets extra’s. Een toetje. Of iets lekkers bij de koffie. Deze paastoetjes zijn niet te weerstaan..

Klik op de titel van het recept om het complete recept te bekijken

En, vertel. Ga je paasbrunchen komend weekend? Wat staat er bij jullie op tafel?

Tip: Maak je een recept van mijn blog en deel je het op Social Media? Dan zou ik het leuk vinden als je de hashtag #brendakookt  gebruikt. Zo kan ik meekijken en zien wat voor lekkers jullie allemaal gemaakt hebben.

Klik hier voor een overzicht van de paasrecepten.

7 reacties

Manuela

hoi Brenda even niet op twitter maar hier zet ik het nog even wat ik ga maken, vanmiddag begin ik al en de rest morgen; dat gevulde broodje van jou, eiersalade, asperges, kwarktaart met mango, tulband, quiche met zalm en spinazie!

Laat een bericht achter

evia

Bedankt brenda voor de lekkere tips. Ik wist even niks te bedenken dus typte paas brunch in op Google. En kwam gelijk bij je Blog leuk !♡

Laat een bericht achter

Corinne

Wat een leuke recepten allemaal! Echt heel leuk .... En lekker natuurlijk. Ik ga er zeker iets van maken.

Laat een bericht achter

MaaN

Staan super lekkere dingen bij..je krijgt een foto goed!!

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Wat leuk om te horen, dank je!

yvonne te braak

Hallo Brenda, Compliment voor je leuke ideetjes voor de Pasen ,ook je andere recepten erg leuk . Fijne Pasen gr Yvonne

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Dank je wel Yvonne :) Weet je al wat je gaat maken?

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op