Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

5 belegde broodjes

5-belegde-broodjes

Yeah, het is weer weekend en dan hebben we wel iets lekkers verdiend toch? Ik heb vijf lekkere belegde broodjes voor je op een rijtje gezet.

Ik vind regelmatig dat ik een lekker broodje heb verdiend, zeker in het weekend. Ik kan echt genieten van een goede lunch, van een goed belegd broodje. En dan bedoel ik een broodje dat rijk belegd is, waarbij je niet kijkt naar een plakje zalm meer of minder.

Ik heb 5 lekkere belegde broodjes voor je op een rijtje gezet. Vlees, vis of vega, hier zit zeker iets lekkers voor je tussen. Ze zijn allemaal zo lekker dat ik niet kan kiezen welk broodje mijn favoriet is…

5-belegde-broodjes-2

Klik op de titel of de dikgedrukte tekst om het complete recept te bekijken. 

Kip pesto

Kip en pesto blijft een perfecte combi. Dit broodje met gepocheerde kip en pesto is een topper. Doordat je de kip even in de pesto laat marineren proef je de pesto extra goed. Ga snel naar dit lekkere recept door hier te klikken

Gegrilde groenten

Ook zonder vlees of vis kun je een lekker rijk belegd broodje samenstellen. Nu in de herfst vind ik het lekker om groenten te grillen en hiermee het brood te beleggen. Met verse spinazie en mozzarella heb je een echt verwenbroodje. Klik hier om het recept van dit broodje te bekijken. 

Filet american met ei 

Sinds ik zwanger ben geweest ben ik erg into de filet american. Grappig want tijdens de zwangerschap heb ik dit totaal niet gemist. Een broodje met filet, zout en peper is lekker. Maar als je het goed wilt doen dan eet je je broodje filet met een gekookt eitje, en (truffel)mayo. Klik hier om mijn favo luxe broodje te bekijken. 

Hemels broodje geitenkaas

Geitenkaas blijft een topper wat mij betreft. Het hemelse broodje geitenkaas van Restaurant Hemels in Hoorn moet dus ook zeker bij dit rijtje staan. Extra lekker met gegrilde aubergine, gebakken rode ui en schijfjes appel. Als je de geitenkaas lauw-warm eet is het nu in de herfst helemaal een topper. Hier bekijk je deze topper. 

Gerookte zalm met ei

Een combinatie die je misschien niet verwacht. Maar dit broodje met gerookte zalm en ei is zo lekker. Je kunt het ei hardkoken maar het is ook lekker om het ei zachter te eten zodat de dooier over de zalm loopt. Wasabimayo is niet verplicht, maar maakt het broodje naar mijn mening wel echt af. Op deze pagina vind je mijn beschrijving om dit broodje te maken. 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

  1. Daniëlle 22 oktober 2016 om 07:50

    Ik word ook echt blij van heerlijk belegde broodjes. Die met gegrilde groente lijkt mij heel lekker!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *