Ga naar de inhoud

Asperges in serranoham

Asperges met serranoham uit de oven, een lekker bijgerecht voor als je niet zoveel tijd hebt. Dit is namelijk super snel klaar! Ik had nog een aantal witte asperges over nadat ik dit gerecht met pasta en zalm had gemaakt. Zonde om weg te gooien dus ik maakte er een...
35 minuten Bereidingstijd
Delen op

Asperges in serranoham

Asperges met serranoham uit de ovenAsperges met serranoham uit de oven, een lekker bijgerecht voor als je niet zoveel tijd hebt. Dit is namelijk super snel klaar!

Ik had nog een aantal witte asperges over nadat ik dit gerecht met pasta en zalm had gemaakt. Zonde om weg te gooien dus ik maakte er een lekker receptje mee. En dat was zo lekker dat ik snel een foto van maakte voor ze in mijn mond verdwenen, zodat ik het receptje ook met jullie kan delen.

De ster van dit snelle bijgerecht zijn wat mij betreft niet de asperges maar dat is de serranoham. Als je serranoham bakt krijgt het namelijk een lekkere bite, en heeft het extra veel smaak. Laat dat nou een super lekkere combi zijn met de zachte asperges..

Asperges

Asperges met serranoham

 

Ingrediënten

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze asperges in serranoham

Bereiding: 35 minuten
Stap 1
Schil de asperges en kook ze 10 minuten. Verwarm de oven voor op 180 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de peterselie fijn.
2
Stap 2
Smeer de geitenkaas over de asperges en bestrooi dit met peterselie. Rol de asperges hierna in twee plakjes serranoham.
3
Stap 3
Verwarm de asperges in serranoham 10 minuten in de oven zodat de serranoham mooi krokant is. Serveer de asperges direct.
Bekijk ook andere recepten
Lente-plaattaart met courgette en pesto
Spanakopita ovenschotel
Geroosterde aardappeltjes met bloemkool en tahin
Broccolischotel met champignons

1 reactie

jonna@burgertrutjes

Simpel maar een heerlijk recept! Hier houd ik altijd wel van

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op