Ontbijtpannenkoekjes van banaan

Ontbijt pannenkoekjes Banaan-ei pannenkoekjes met haverIk ben gek op pannenkoekjes en daarom ontbijt ik hier ook regelmatig mee. Ik ga dan wel voor een gezondere variant gemaakt van ei en banaan. In deze video laat ik je zien hoe je deze lekkere ontbijtpannenkoekjes van banaan ook kunt maken. Een goede start van je dag. Ook lekker met blauwe bessen en stroop!

 

Video: ontbijt pannenkoekjes van banaan

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier  of hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

 

ontbijtpannenkoekjes van banaan, Ontbijt pannenkoekjes Banaan-ei pannenkoekjes met haver

Ontbijtpannenkoekjes van banaan

Ontbijtpannenkoekjes van banaan

20 minuten

Ingrediënten

 • 2 eieren
 • 1 banaan plus extra voor de garnering
 • 2 eetlepels havermout
 • snuf kaneel
 • olie om in te bakken

  Serveer met:

  • maple syrup
  • blauwe bessen
  • extra banaan voor garnering

  Bereiding

  • Snijd de banaan in stukjes. Meng in een blender of staafmixer de plakjes banaan met eieren, havermout en kaneel.
  • Verhit boter of olie in een koekenpan, bak de pannenkoekjes aan beide kanten bruin. Keer de pannenkoekjes voorzichtig om. Zorg ervoor dat je het vuur niet te hoog zet, de pannenkoekjes verkleuren snel.
  • Door de banaan zijn de pannenkoekjes zoet van zichzelf. Garneer de pannenkoekjes met plakjes banaan en bosbessen. Eventueel kun je dit eten met een beetje maple syrup of poedersuiker.
  Pin dit recept
  Afdrukken

  Brenda Hoff
  Brenda Hoff
  Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
  4 comments
  1. Ik heb een keer banaan-ei pannenkoekjes gemaakt toen het helemaal hip was. Ik vond het echt drama, het werd meer een banaan-ei scramble, haha! Misschien het toch maar weer een kans geven, want die van jou zien er wél goed uit:)

  Geef een reactie

  Misschien vind je dit ook leuk