Ga naar de inhoud

Remouladesaus

Vandaag deel ik geen visrecept, maar wel een recept die erg lekker is bij een stukje vis. Namelijk remouladesaus. Zo blijven we toch nog een beetje bij de vrijdag visdag vandaag 🙂 Misschien heb je gemerkt dat het de afgelopen week iets rustiger was hier op brendakookt.nl. Helaas had de...
15 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Remouladesaus

Vandaag deel ik geen visrecept, maar wel een recept die erg lekker is bij een stukje vis. Namelijk remouladesaus. Zo blijven we toch nog een beetje bij de vrijdag visdag vandaag 🙂

Misschien heb je gemerkt dat het de afgelopen week iets rustiger was hier op brendakookt.nl. Helaas had de griep mij ook te pakken. Brenda kookte deze week dus even niet en hierdoor lukte het me ook niet om artikelen klaar te zetten voor publicatie. Maar inmiddels ben ik er weer en komen er weer lekkere recepten aan.

Remouladesaus

Remouladesaus is een Franse klassieke saus welke veel wordt gegeten bij gebakken vis. Zelf vind ik dit het lekkerste bij kibbeling en lekkerbekjes (zoals hier op de foto) maar ook bij vissticks of gebakken kabeljauw smaakt de remouladesaus heerlijk.

De saus is friszuur, wat ook zeker komt door het toevoegen van de kappertjes en augurk. Wat mij betreft is de saus perfect als je echte mayonaise gebruikt, maar je kunt dit ook deels vervangen door yoghurt.

remouladesaus recept

remouladesaus zelf maken

Ingrediënten

porties
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze remouladesaus

Voorbereiding: 15 minuten
Stap 1
Snijd het sjalotje de kappertje en de augurk zo fijn mogelijk. Meng dit met de mayonaise en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
2
Stap 2
Bewaar de remouladesaus afgesloten in de koelkast.
Bekijk ook andere recepten
Mini plaattaartjes met ham, ei en MonChou
Eiersaladecups
Naan maken recept
Broccolistamppotje met gerookte zalm en dille

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op