Woknoedels met varkenshaas en hoisinsaus

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inWoknoedels met varkenshaas en hoisinsaus
Bewaren
Als we het over makkelijk maaltijden hebben dan spant dit gerecht de kroon. Woknoedels met varkenshaas en hoisinsaus. De maaltijd bevat weinig ingrediƫnten en is super snel klaar. Ideaal voor een dag waarop je wel lekker vers wilt eten maar geen tijd of zin hebt om lang in de keuken te staan.
Woknoedels met varkenshaas en hoisinsaus
Als we snel en makkelijk willen eten dan eten we gekookte aardappels met groenten en vlees of een snel wokgerechtje zoals dit recept. Een zak roerbakgroenten, noedels, vlees of vis erbij Ā en een smaakmaker en je bent klaar.
Voor dit gerecht ben ik gegaan voor varkenshaas in combinatie met Chinese roerbakgroenten, woknoedels en hoisinsaus.
Ik heb nog getwijfeld of dit recept niet te makkelijk is om te delen. Maar waarom niet? Het is lekker, makkelijk, snel en altijd goed om achter de hand te hebben. Hebben jullie ook een paar snelle recepten achter de hand die je snel in elkaar kunt draaien als je makkelijk wilt eten?
Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze woknoedels met varkenshaas en hoisinsaus
Stap 1
Verwarm een wok met olie en roerbak hier de groenten in. Breng de groenten op smaak met zout en peper.Stap 2
Bereid in een pan met water de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.Stap 3
Haal de roerbakgroenten uit de pan als deze gaar zijn. Doe eventueel wat extra olie in de pan en bak hier de varkenshaaspuntjes in. Bak de varkenshaas rondom aan zodat ze van binnen nog mooi roze zijn.Stap 4
Doe hierna de woknoedels en groenten bij de puntjes varkenshaas en voeg ook de hoisinsaus toe. Roer dit alles door elkaar en bak nog even kort op medium vuur.Stap 5
Serveer hierna direct, en bestrooi met de ringetjes lente-ui. Lekkermet kroepoek erbij.Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze woknoedels met varkenshaas en hoisinsaus
Stap 1
Verwarm een wok met olie en roerbak hier de groenten in. Breng de groenten op smaak met zout en peper.Stap 2
Bereid in een pan met water de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.Stap 3
Haal de roerbakgroenten uit de pan als deze gaar zijn. Doe eventueel wat extra olie in de pan en bak hier de varkenshaaspuntjes in. Bak de varkenshaas rondom aan zodat ze van binnen nog mooi roze zijn.Stap 4
Doe hierna de woknoedels en groenten bij de puntjes varkenshaas en voeg ook de hoisinsaus toe. Roer dit alles door elkaar en bak nog even kort op medium vuur.Stap 5
Serveer hierna direct, en bestrooi met de ringetjes lente-ui. Lekkermet kroepoek erbij.Ben je opzoek naar recept inspiratie?
Meld je gratis aan voor mijn nieuwsbrief, en ontvang wekelijks de lekkerste recepten in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in