Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Paasbrunch recepten

De afgelopen jaren heb ik al vele paasrecepten met jullie gedeeld op de blog. In dit artikel zet ik de 10 lekkerste Paasbrunch recepten van de afgelopen jaren voor een complete paasbrunch voor je op een rijtje.

De afgelopen jaren is Pasen steeds groter geworden. Het is inmiddels vergelijkbaar met de kerstdagen. Iedereen is opzoek naar lekkere paasrecepten. Met Kerst draait het om het diner, met de paasdagen staat de brunch centraal. De paasbrunch. Zelf vind ik dit heerlijk, ik geniet echt van een tafel met allemaal lekkere paasbrunch recepten. 

Paasbrunch recepten

Qua paasbrunch recepten kun je zo veel kanten op. Brood en eieren staan vaak centraal. Maar dat kun je ook weer op heel veel manieren klaarmaken. Warm, koud, ei op brood, erin of ernaast. En daarbij is het ook lekker om zelf zoete broodjes te bakken of een lekker toetje te verzorgen.

Inspiratie paasbrunch

Naast de 10 recepten die ik hieronder deel zijn de paasbrunch recepten die ik de afgelopen week met jullie heb gedeeld natuurlijk ook toppers. 

De kip-pesto sandwichcake is een echte showstopper, de omeletroll met zalm doet het goed op iedere paastafel en de bokkepootjes MonChoutaart mag ook echt niet ontbreken. Mijn persoonlijke favoriet zijn de cruffins, die ga ik zeker maken dit jaar. En morgen komt er nog een extra paasbrunch recept online wat ook mijn favoriet is ;)

10x Paasbrunch recepten

Klik op de foto of titel om het recept te bekijken

Ei in broodje

Een lekker recept voor een broodje ei, maar dan een ei in een broodje. Met een paar extra ingrediënten maak je het extra lekker. Tip voor het paasontbijt!

Bekijk recept »

Ei in broodje

Een lekker recept voor een broodje ei, maar dan een ei in een broodje. Met een paar extra ingrediënten maak je het extra lekker. Tip voor het paasontbijt!

Bekijk recept »

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *