Wortel pannenkoekjes
Pannenkoekjes zijn altijd een goed idee. Recept voor lekkere zoete wortel pannenkoekjes. Lekker bij de (paas)brunch, lunch of als toetje.
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inWortel pannenkoekjes
Bewaren
Pannenkoekjes zijn altijd een goed idee. Ik maakte wortel pannenkoekjes, als je deze op tafel zet bij de paasbrunch vliegen ze weg!
Wortel pannenkoekjes klinken gezonder dan het is. Om er echt lekkere pannenkoekjes van te maken kon ik het niet laten om ook een klein beetje suiker aan het beslag toe te voegen. Daarbij zit er natuurlijk ook wortel verstopt in de pannenkoekjes, ook dit zorgt voor een zoete smaak.
Wortel pannenkoekjes
Het resultaat mag er zijn. Zachte, goudbruine zoete pannenkoekjes. Extra lekker met een topping van roomkaas met maple syrup. Serveer jij deze pannenkoekjes met de paasdagen?
Klik hier om een overzicht te bekijken van alle paasrecepten.
Bereidingswijze wortel pannenkoekjes
Stap 1
Meng in een kom de bloem met bakpoeder, zout, kaneel en kokos.Stap 2
Klop in een andere kom de eieren los en mix dit met de suiker. Voeg hierna de melk toe, samen met de vanille en roer de kom met droge ingrediënten. Mix dit goed door elkaar.Stap 3
Roer tot slot de wortel door het beslag.Stap 4
Verwarm olijfolie of een klontje boter in de koekenpan en bak van het beslag kleine pannenkoekjes, formaat 3 in de pan.Stap 5
Roer 120 gram roomkaas los en roer hier een eetlepel maple syrup doorheen. Serveer de pannenkoekjes met de roomkaas, eventueel extra maple syrup, kokosrasp en een beetje gesraspte wortel te garnering.Bereidingswijze wortel pannenkoekjes
Stap 1
Meng in een kom de bloem met bakpoeder, zout, kaneel en kokos.Stap 2
Klop in een andere kom de eieren los en mix dit met de suiker. Voeg hierna de melk toe, samen met de vanille en roer de kom met droge ingrediënten. Mix dit goed door elkaar.Stap 3
Roer tot slot de wortel door het beslag.Stap 4
Verwarm olijfolie of een klontje boter in de koekenpan en bak van het beslag kleine pannenkoekjes, formaat 3 in de pan.Stap 5
Roer 120 gram roomkaas los en roer hier een eetlepel maple syrup doorheen. Serveer de pannenkoekjes met de roomkaas, eventueel extra maple syrup, kokosrasp en een beetje gesraspte wortel te garnering.Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in