Ga naar de inhoud

Laatste tips voor het kerstdiner

laatste-tips-kerstdiner

De kerstdagen staan voor de deur. Misschien heb je de grote boodschappen al in huis en ben je er helemaal klaar voor! Maar misschien ben je nog opzoek naar extra informatie en tips voor je menu, hapje voor bij het gourmetten of het opmaken van de borden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In dit artikel heb ik alle artikelen die van pas komen bij het samenstellen en koken voor kerst verzameld.

tips-kerstdiner-01

Recepten

Ontbreekt er nog een gerecht in je kerstmenu? Neem dan hier een kijkje, ik zette de lekkerste kerstrecepten bij elkaar in het Mix & Match kerstmenu.

Hoe kies je de juiste wijn uit bij je kerstmenu? Lees deze tips, dan komt het helemaal goed.

Ga je gourmetten? Vergeet dan niet om dit overzicht met gourmet-inspiratie nog eens door te nemen.

Wil je iets leuks op tafel zetten voor de kids? Bij de kids-categorie vind je ook hele leuke kerstrecepten om voor (of samen met) de kids te maken.

Wil je nog iets lekkers maken voor het kerstontbijt? Deze sterbroodjes zijn erg lekker, of ga voor het heerlijke winter suikerbrood met cranberry en pistache. En als je niet zoveel tijd hebt dan raad ik je deze makkelijke kerststol aan.

tips-kerstdiner-02

Tips

Begin op tijd met het voorbereiden van de gerechten voor het kerstdiner. Gebruik mijn checklist zodat je niets vergeet, klik hier om deze gratis te downloaden.

In dit artikel geef ik tips om van een gewoon gerecht een kerstgerecht te maken. En hier geef ik je tips voor het opmaken van het bord.

tips-kerstdiner-03

The day after

Kerstrestjes over? Maak wentelteefjes van het overgebleven kerstbrood, hier geef ik je het recept! Met overgebleven stoofpeer kun je ook erg veel doen, dat lees je hier. En in dit artikel geef je ik nog meer tips om kerstrestjes zoals vlees en groenten te verwerken. Weggooien is zonde!

 

2 reacties

Lauren de Bruijn

Bedankt voor de recepten in de kids-categorie! Mijn zoon is binnenkort jarig, en ik wil een feestje voor hem organiseren. Het enige dat ik bestel is het brood. Ik probeer deze recepten te koken en laat je weten als het lukt!

Laat een bericht achter

Anne

Bedankt voor de tips! Waar kan ik het recept van de sterren vinden die rechts boven staan naast je printable. Groet Anne

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op