Ga naar de inhoud

Boerenkooltaartjes | Stamppot in een nieuw jasje | Video

Yes, er staat weer een nieuwe video voor jullie klaar. Deze keer ging ik aan de slag met Hollandse stamppot, maar dan even anders. Ik maakte er lekkere boerenkooltaartjes van. Bekijk snel de video waar ik de boerenkooltaartjes klaarmaak. Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier ...
25 minuten Voorbereidingstijd
20 minuten Bereidingstijd
Delen op

Boerenkooltaartjes | Stamppot in een nieuw jasje | Video

Yes, er staat weer een nieuwe video voor jullie klaar. Deze keer ging ik aan de slag met Hollandse stamppot, maar dan even anders. Ik maakte er lekkere boerenkooltaartjes van.

Bekijk snel de video waar ik de boerenkooltaartjes klaarmaak.

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

Boerenkooltaartjes recept

Boerenkooltaartjes

Boerenkooltaartjes in bladerdeeg

Ingrediënten

stuks
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze boerenkooltaartjes | stamppot in een nieuw jasje | video

Voorbereiding: 25 minuten
Bereiding: 20 minuten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C, en bekleed 4 muffinvormen met bladerdeeg.
2
Stap 2
Kook de aardappelen gaar, en kook de boerenkool 10 minuutjes in water met het halve bouillonblokje.
3
Stap 3
Bak in een droge koekenpan zonder boter of olie de spekblokjes uit.
4
Stap 4
Snijd 4 plakjes van de rookworst en houd dit apart, snijd de rest van de worst in blokjes.
5
Stap 5
Stamp de aardappelen fijn, roer hier de gekookte boerenkool en ei door. Voeg de spekblokjes en blokjes rookworst er bij en roer dit goed door.
6
Stap 6
Verdeel het mengsel over het bladerdeeg en beleg met de plakjes rookworst.
7
Stap 7
Bak de boerenkooltaartjes 20 minuten in de oven.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
MonChou borreldip – met zalm, kip en pistache
Gevulde varkenshaas met truffeltapenade
Traybake met zalm en broccoli
Pizza met pistachepesto en ricotta

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op