Ga naar de inhoud

Cinnamon toast

We gaan vandaag voor een lekker ontbijt-, of lunchrecept. Dat komt wel van pas zo op de zondag toch? Het is Cinnamon toast! Cinnamon toast is een lekker krokant kaneelbroodje, met suiker. Het lijkt op de Hollandse wentelteefjes, maar dan krokanter. Vooral in Amerika wordt Cinnamon Toast vaak gegeten. Het is super gemakkelijk om te maken,

Cinnamon toast

Geroosterde kaneelbroodjes

We gaan vandaag voor een lekker ontbijt-, of lunchrecept. Dat komt wel van pas zo op de zondag toch? Het is Cinnamon toast!

Cinnamon toast is een lekker krokant kaneelbroodje, met suiker. Het lijkt op de Hollandse wentelteefjes, maar dan krokanter. Vooral in Amerika wordt Cinnamon Toast vaak gegeten. Het is super gemakkelijk om te maken, dus de hoogste tijd dat wij er ook mee aan de slag gaan.

Cinnamon Toast

Cinnamon toast

Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten voor 8 stuks:

  • 100 gram roomboter op kamertemperatuur
  • 100 gram suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel vanille
  • 8 boterhammen

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180ºC, bekleed een bakplaat met bakpapier.

Prak de roomboter zacht met een vork. Voeg de suiker, kaneel en vanille toe en meng het goed met elkaar.

Besmeer brood met de kaneelboter. Verwarm de boterhammen met daarop de kaneelboter 10 minuten in de oven.

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Bekijk ook andere recepten
Crispy wortelwrap met rode biet en guacamole
Falafel van doperwten met fetaroom en zoetzure ui
Ravioli in roomsaus met champignon

4 reacties

Daniëlle

Lekker! Hier thuis zijn wij allemaal dol op kaneel dus ik denk dat wij hier allemaal erg vrolijk van zullen worden!

Laat een bericht achter

Marlotte

Aah nostalgie, dit at ik vroeger echt veel te vaak haha. Dit was zó lekker! Hoogste tijd om die mooie herinneringen weer terug te halen.

Laat een bericht achter

phaedra

Hallo dit lijkt me erg lekker. Maar met vanille bedoel je dan druppels essences?

Laat een bericht achter

Lianne (De Zoetekauw)

Ja, dit ga ik proberen in de kerstvakantie! Ziet er zo enorm lekker uit.

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op