Cinnamon toast
We gaan vandaag voor een lekker ontbijt-, of lunchrecept. Dat komt wel van pas zo op de zondag toch? Het is Cinnamon toast! Cinnamon toast is een lekker krokant kaneelbroodje, met suiker. Het lijkt op de Hollandse wentelteefjes, maar dan krokanter. Vooral in Amerika wordt Cinnamon Toast vaak gegeten. Het is super gemakkelijk om te maken,Cinnamon toast
Bewaren
We gaan vandaag voor een lekker ontbijt-, of lunchrecept. Dat komt wel van pas zo op de zondag toch? Het is Cinnamon toast!
Cinnamon toast is een lekker krokant kaneelbroodje, met suiker. Het lijkt op de Hollandse wentelteefjes, maar dan krokanter. Vooral in Amerika wordt Cinnamon Toast vaak gegeten. Het is super gemakkelijk om te maken, dus de hoogste tijd dat wij er ook mee aan de slag gaan.
Cinnamon toast
Bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten voor 8 stuks:
- 100 gram roomboter op kamertemperatuur
- 100 gram suiker
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel vanille
- 8 boterhammen
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180ºC, bekleed een bakplaat met bakpapier.
Prak de roomboter zacht met een vork. Voeg de suiker, kaneel en vanille toe en meng het goed met elkaar.
Besmeer brood met de kaneelboter. Verwarm de boterhammen met daarop de kaneelboter 10 minuten in de oven.
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
4 reacties
Daniëlle
Lekker! Hier thuis zijn wij allemaal dol op kaneel dus ik denk dat wij hier allemaal erg vrolijk van zullen worden!
Marlotte
Aah nostalgie, dit at ik vroeger echt veel te vaak haha. Dit was zó lekker! Hoogste tijd om die mooie herinneringen weer terug te halen.
phaedra
Hallo dit lijkt me erg lekker. Maar met vanille bedoel je dan druppels essences?
Lianne (De Zoetekauw)
Ja, dit ga ik proberen in de kerstvakantie! Ziet er zo enorm lekker uit.