Gevuld stokbrood met gehakt

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inGevuld stokbrood met gehakt
Bewaren
Dit gevuld stokbrood met gehakt is een ideale weekendmaaltijd, of borrelhapje. Simpel om te maken, en erg lekker.Ā Een topper waar het hele gezin van smult. Ga jij er dit weekend ook mee aan de slag?

Weekend snackrecept
Ik ben gek op snelle weekendgerechten. En dat mogen dan best snack-gerechten zijn zoals dit gevulde stokbrood. Wij eten dit regelmatig op zaterdag of zondag bij een kom soep.
Je neemt een stokbrood (vers of afbak) holt het stokbrood voor een deel uit, en dan vul je het op met een lekker gehaktmengsel, afgetopt met geraspte kaas. Scroll naar beneden voor de receptkaart met het uitgewerkte recept van het gevuld stokbrood met gehakt.
Niet alleen lekker als makkelijke maaltijd, als je het in kleiner stukje snijdt is het ook erg lekker om als borrelhapje te serveren.
Vind je het leuk om met gevuld stokbrood recepten te variƫren? In dit artikel geef ik je ook een recept met kipsate en beenham.

Gevuld stokbrood met gehakt
Het fijne aan dit gevulde stokbrood is dat het eenvoudig is om te maken. Snel klaar dus, en dat is perfect voor het weekend.
Je kunt afbakstokbrood of vers stokbrood gebruiken. Snijd een stukje van de bovenkant af en hol het stokbrood een beetje uit zodat je het straks kunt vullen met het gehaktmengsel.
Tip: van het uitgeholde en afgesneden brood kun je heel lekkere croutons maken. Scheur in stukken, besprenkel met olie en breng op smaak met zout en peper en rooster 12-15 minuten in de oven op 180 graden.
Meng in een kom het gehakt samen met ketchup, gesnipperde ui, blokjes tomaat, Italiaanse kruiden, paneermeel, zout en peper. Kneed het mengsel door elkaar en verdeel het over het stokbrood. Bestrooi het gevulde stokbrood tot slot met geraspte kaas.
Bak het stokbrood 15-20 minuten in de oven. Snijd het hierna in stukken en serveer het gevulde stokbrood direct. Ook lekker met een kom soep voor een complete maaltijd.

Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze gevuld stokbrood met gehakt
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.Stap 2
Snijd een stukje van de bovenkant van het stokbrood af. Hol het stokbrood een beetje uit, zodat je dit straks kunt vullen met het gehaktmengsel.Stap 3
Meng het gehakt met de ketchup, gesnipperde ui, blokjes tomaat, Italiaanse kruiden, paneermeel, zout en peper. Kneed dit door elkaar. Verdeel het mengsel over het stokbrood en bestrooi met geraspte kaas.Stap 4
Bak het stokbrood 15-20 minuten in de oven. Snijd het gevulde stokbrood hierna in stukken en serveer het direct.Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze gevuld stokbrood met gehakt
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.Stap 2
Snijd een stukje van de bovenkant van het stokbrood af. Hol het stokbrood een beetje uit, zodat je dit straks kunt vullen met het gehaktmengsel.Stap 3
Meng het gehakt met de ketchup, gesnipperde ui, blokjes tomaat, Italiaanse kruiden, paneermeel, zout en peper. Kneed dit door elkaar. Verdeel het mengsel over het stokbrood en bestrooi met geraspte kaas.Stap 4
Bak het stokbrood 15-20 minuten in de oven. Snijd het gevulde stokbrood hierna in stukken en serveer het direct.Ben je opzoek naar recept inspiratie?
Meld je gratis aan voor mijn nieuwsbrief, en ontvang wekelijks de lekkerste recepten in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in