Ga naar de inhoud

Gevulde pannenkoek met Nutella

Vandaag deel ik een variatie op mijn lievelingseten. Pannenkoeken! Ik deel mijn truc om een gevulde pannenkoek met Nutella te maken. Ik hoef je vast niet te vertellen dat dit super lekker is. Én Nutella heeft meer nieuws, lees snel verder om te lezen hoe jij binnenkort gratis bij de Nutella Pannenkoekentruck kunt proeven! Gevulde
5 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Gevulde pannenkoek met Nutella

Vandaag deel ik een variatie op mijn lievelingseten. Pannenkoeken! Ik deel mijn truc om een gevulde pannenkoek met Nutella te maken. Ik hoef je vast niet te vertellen dat dit super lekker is.

Én Nutella heeft meer nieuws, lees snel verder om te lezen hoe jij binnenkort gratis bij de Nutella Pannenkoekentruck kunt proeven!

Pannenkoek gevuld met Nutella

Gevulde pannenkoek met Nutella

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik gek ben op pannenkoeken. Een paar keer per jaar MOET ik pannenkoeken eten, zo lekker! Mijn favoriete beleg is een zoete topping zoals Nutella.

Een opgerolde pannenkoek besmeerd met een laagje Nutella is super lekker. Daar hoeft je eigenlijk niets aan te doen, maar om het nog lekkerder te maken kun je het combineren met plakjes banaan of aardbei.

Maar wist je dat je een pannenkoek ook kunt vullen? Door een pannenkoek te vullen met Nutella wordt de Nutella iets zachter.

Pannenkoek gevuld met Nutella

Pannenkoek gevuld met Nutella

Voor de gevulde pannenkoek bak je twee dunne pannenkoekjes, die je aan 1 kant bakt. Dus nog niet omdraaien. Één van de twee pannenkoekjes besmeer je in het midden met Nutella, en daaromheen verdeel je nog een laagje pannenkoekenbeslag. Dek dit af met de tweede pannenkoek en verwarm nog even mee.

Zo ontstaat een hele lekkere gevulde pannenkoek met Nutella. Serveer de gevulde pannenkoek met vers fruit en poedersuiker voor de finishing touch.

Tip! Wil je ook Nutella pannenkoeken eten maar niet zelf in de keuken staan? Kom dan langs de Nutella Foodtruck! Van 9 februari tot 10 maart rijdt de truck door het land, hier kun je gratis een pannenkoek met Nutella proeven. Klik hier voor het tourschema!

Pannenkoek gevuld met Nutella

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Nutella, lees mijn disclaimer.

 

Ingrediënten

pannenkoek
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze gevulde pannenkoek met nutella

Voorbereiding: 5 minuten
Stap 1
Verwarm een beetje boter in een warme koekenpan.
2
Stap 2
Verdeel iets minder dan de helft van het beslag over de koekenpan, draai de pan rond zodat het beslag zich verspreit en je een mooie dunne pannenkoek maakt.
3
Stap 3
Als de onderkant van de pannenkoek gebakken is en aan de bovenkant het beslag is opgedroogd dan haal je de pannenkoek uit de pan. Zet hem even weg op een bord.
4
Stap 4
Verwarm nog een beetje boter in de pan, en verdeel hier dezelfde hoeveelheid van het beslag over. Draai de pan rond zodat weer een mooie dunne pannenkoek ontstaat.
5
Stap 5
Als de bovenkant van de pannenkoek opdroogt besmeer je het midden van de pannenkoek met Nutella (zie foto's). Hieromheen verdeel je het overige pannenkoekenbeslag. Leg hier de andere dunne pannenkoek op en verwarm nog even mee zodat het beslag dat de Nutella omringt ook stolt.
6
Stap 6
Serveer de gevulde pannenkoek met Nutella met vers fruit en garneer met een beetje poedersuiker.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Wrap met spinazie, kip en feta
Mango kwarktaart
Bahn mi met omelet
Eton Mess recept

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op