Ga naar de inhoud

Noedels met biefstuk en broccoli | Makkelijke maaltijd

Snelle maaltjes zoals deze noedels met biefstuk en broccoli zijn altijd welkom. Van die gerechten die je binnen no time na een dag werken in elkaar draait, en nog heel erg lekker zijn ook. Geen moeilijk gedoe, gewoon noedels en groente koken, vlees er bij bakken en je kunt aan...
25 minuten Voorbereidingstijd

Ingrediënten

personen
Print dit gerecht

Bereidingswijze

Stap 1
Kook de noedels volgens de aanwijzingen van de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en kook deze 7 minuten.
2
Stap 2
Breng de biefstuk op smaak met zout en peper. Verwarm olie of boter in een koekenpan en bak de biefstuk hierin aan. Zo rauw of doorbakken als je zelf lekker vindt.
3
Stap 3
Meng in een kommetjes de bruine suiker met soya saus, hoisin saus, gember en een eetlepel olijfolie.
4
Stap 4
Verwarm olie in een wok. Bak hierin de geraspte wortel met knoflook. Doe de gekookte broccoliroosjes en de noedels er na 5 minuten bij. Doe de saus er bij en bak dit nog een paar minuten mee.
5
Stap 5
Verdeel de noedels met broccoli over de borden. Snijd de biefstuk in plakken en verdeel dit over de noedels. Garneer het gerecht voor het serveren met lente ui en sesamzaadjes.

Noedels met biefstuk en broccoli | Makkelijke maaltijd

Snelle maaltjes zoals deze noedels met biefstuk en broccoli zijn altijd welkom. Van die gerechten die je binnen no time na een dag werken in elkaar draait, en nog heel erg lekker zijn ook. Geen moeilijk gedoe, gewoon noedels en groente koken, vlees er bij bakken en je kunt aan tafel.

Noedels met biefstuk en broccoli

Biefstuk eten wij vaak op brood met jus (zoals dit recept) of met patat. Een echte traktatie. Maar natuurlijk kun je van biefstuk ook een heerlijke makkelijke maaltijd maken die wat gezonder is. Het geheim van dit snelle gerecht is niet alleen de heerlijke biefstuk, maar ook de snelle saus die je door de noedels en broccoli mengt.

Een saus van hoisin saus met soya saus. Beetje suiker, verse gember en knoflook erbij en je hebt een topcombi. Meer heeft een makkelijke maaltijd niet nodig.

Noedels met biefstuk en broccoli

Noedels met biefstuk en broccoli

Bekijk ook andere recepten
Salade van geroosterde biet met appel en pistache 3 bieten biet 85 gram rucola 0,5 avocado 0,5 appel, in blokjes 80 gram zachte geitenkaas 2 el gepelde pistachenootjes (of walnoten) Voor de dressing: 4 eetlepels balsamicoazijn 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 theelepel mosterd 1 theelepel honing zout en peper Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de bieten en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Verpak in aluminiumfolie en rooster 30 minuten in de oven. Laat de biet hierna afkoelen en snijd ze in partjes. Maak de dressing door de ingrediënten te mengen in een kommetje. Verdeel rucola over een groot bord of schaal. Verdeel hierover partjes avocado, partjes geroosterde rode biet en blokjes appel. Verdeel hierover verkruimelde geitenkaas en bestrooi met grof gehakte pistachenootjes. Verdeel tot slot de dressing over de salade van rode biet
Aardappelsalade met geroosterde bloemkool
Aziatische Kipspiesjes met honing en knoflook
Spaanse rijst met bonen en olijven

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op