Ga naar de inhoud

Perzik Slush

Als je in de tuin zit, lekker in het zonnetje, wil je maar een ding. Een verfrissend drankje. Een slush of shake is dan ideaal. Onlangs mocht  ik de Slush and Shake Maker van Zoku testen (lees hier de review die ik schreef). Hiermee kun je zelf  de lekkerste slushes en shakes maken. Inmiddels heb
Delen op

Perzik Slush

Perzik slush txt

Als je in de tuin zit, lekker in het zonnetje, wil je maar een ding. Een verfrissend drankje. Een slush of shake is dan ideaal.

Onlangs mocht  ik de Slush and Shake Maker van Zoku testen (lees hier de review die ik schreef). Hiermee kun je zelf  de lekkerste slushes en shakes maken. Inmiddels heb ik meerdere koele drankjes gemaakt. Ik heb getest met limonade (simpel maar super lekker), milkshakes en fruitmengsels. Deze slush met perzik is een van mijn favorieten. Daarom deel ik bij deze het recept.

Perzik slush 1

Deze slush is mijn favoriet omdat het niet zwaar op de maag valt. Lekker licht, fris en fruitig. Precies wat ik op een warme dag nodig heb. Daarnaast kost het ook niet veel tijd om deze slush voor te bereiden. Het enige dat je hoeft te doen is de perzik fijn te malen met de blender of staafmixer. Heb je dit niet voorhanden? Prak de perzik dan met een vork fijn.

Perzik slush 3

Perzik Slush

Ingrediënten:

  • 1 perzik
  • 75 ml sinaasappelsap
  • scheut aardbeienlimonadesiroop
  • 75 ml water

Extra benodigd: Zoku Slush and Shake Maker

Bereiding:

Zorg ervoor dat de binnenste beker van de Zoku Slush and Shake Maker lang genoeg in de vriezer heeft gelegen.

Schil de perzik en pureer het vruchtvlees (bijvoorbeeld met een staafmixer of blender). Meng de gepureerde perzik met sinaasappelsap, aardbeienlimonade en water.

Giet je slush-mengsel in de Slush and Shake Maker. Laat dit 2 minuutjes staan voor je de randen losschraapt.
Laat dit weer 5 minuutjes staan, schraap de randen los. Laat het nog even staan, schraap de randen los, en geniet van je heerlijke perzik slush.

Bekijk ook andere recepten
Ijsbergsalade met avocado, ei en spek
Gyrospita’s met tzatziki en geroosterde kikkererwten
Eenpanspasta met tomatensaus - campingrecept
Spanakopita rolletjes

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op