Spaghetti aglio e olio
Een Italiaans bijgerecht en weer eens iets anders dan spaghetti met rode saus! Eet smakelijk!

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inSpaghetti aglio e olio
Bewaren
Spaghetti aglio e olio is een van de dingen die ik nog nooit gegeten had. Ik kwam het tegen op de blog van Nina en besloot het eens te proberen.
Omdat ik tot nu toe warme pasta altijd at met (teveel?) rode saus was het nog een aardige uitdaging.
Ik moest even wennen aan de smaak, ik ben ook niet zo van het hete eten. Maar uiteindelijk vond ik het heerlijk.
Dit komt hier zeker vaker op tafel! Als het aan mij ligt. Ik geloof dat J. dit niet zo’n succes vond.. (die is meer van de rode sausjes..)
Je hebt voor dit pasta-bijgerecht niet veel ingrediƫnten nodig. Spaghetti, peper, peterselie, knoflook. olie, zout en Parmezaanse kaas!
Je kunt spaghetti aglio e olio eten met salade of andere groenten die je apart serveert. Wij hebben dit gegeten met een salade en de panga met mozzarella (ook van Nina ;-))
Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze spaghetti aglio e olio
Stap 1
Kook de spaghetti volgens de verpakking.Stap 2
Snijd de peterselie en het pepertje fijn (ik heb zonder zaadjes gedaan omdat ik niet zo pittig ben). Pers de knoflook.Stap 3
Bak de peper, knoflook, peterselie met een beetje zout even in olijfolie. Laat de knoflook niet bruin worden.Stap 4
Giet de spaghetti af en roer het peterselie-knoflookmengsel hierdoor.Stap 5
Serveer de spaghetti aglio e folio met extra Parmezaanse kaas en eventueel een snufje zout en een scheutje olijfolie.Bron: Nina’s dinners & more
Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze spaghetti aglio e olio
Stap 1
Kook de spaghetti volgens de verpakking.Stap 2
Snijd de peterselie en het pepertje fijn (ik heb zonder zaadjes gedaan omdat ik niet zo pittig ben). Pers de knoflook.Stap 3
Bak de peper, knoflook, peterselie met een beetje zout even in olijfolie. Laat de knoflook niet bruin worden.Stap 4
Giet de spaghetti af en roer het peterselie-knoflookmengsel hierdoor.Stap 5
Serveer de spaghetti aglio e folio met extra Parmezaanse kaas en eventueel een snufje zout en een scheutje olijfolie.Bron: Nina’s dinners & more
Ben je opzoek naar recept inspiratie?
Meld je gratis aan voor mijn nieuwsbrief, en ontvang wekelijks de lekkerste recepten in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in