Toast met avocado en makreel
Bewaren
We gaan vandaag voor een snel lunchgerecht, toast met avocado en makreel. Omdat lekker niet ingewikkeld hoeft te zijn.
Laatst lunchte ik samen met mijn vader en hij had mij sneaky al de hint gegeven dat hij dan wel iets lekkers verwacht. ‘Als Brenda Kookt met hem komt eten tussen het werken door’. Nu is dat tricky, want mijn vader vindt niet alles wat ik maak direct lekker. Gebakken ei is altijd goed maar vond ik te simpel. Waar hij ook van houdt is vis. Dus ging ik voor makreel.
Het resultaat is deze lekkere toast. Het is weer een wat anders, lekker én snel klaar.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze toast met avocado en makreel
Stap 1
Toast de boterhammen in een broodrooster, koeken- of grillpan of in de oven.Stap 2
Haal het vruchtvlees uit de avocado en prak dit met een vork fijn zodat een papje ontstaat. Breng dit op smaak met zout en peper.Stap 3
Haal het vlees van de makreel los en verwijder de graten. Het is 'het mooiste' als je de stukken makreel grof kunt houden.
Stap 4
Besmeer de toast met avocado en beleg dit met makreel. Maak het af met kappertjes.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze toast met avocado en makreel
Stap 1
Toast de boterhammen in een broodrooster, koeken- of grillpan of in de oven.Stap 2
Haal het vruchtvlees uit de avocado en prak dit met een vork fijn zodat een papje ontstaat. Breng dit op smaak met zout en peper.Stap 3
Haal het vlees van de makreel los en verwijder de graten. Het is 'het mooiste' als je de stukken makreel grof kunt houden.
Stap 4
Besmeer de toast met avocado en beleg dit met makreel. Maak het af met kappertjes.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.