Traybake van aardappel met venkel en appel
Traybake van aardappel met venkel en appel
Bewaren
Traybake van aardappel met venkel en appel. Met chipolataworstjes en rode ui. Met een honing/mosterdsaus. Dat is wat het is. Lekker! En simpel.
Als je het hebt over makkelijke maaltijden dan spant dit recept de kroon. Voor deze traybake hoef je niet te koken. Je hoeft alleen alles op een bakplaat te leggen en een sausje/dressing te roeren. Easy as that!
Traybake van aardappel met venkel en appel
De venkel past super goed bij de worstjes en partjes appel. En laten we de honing-mosterdsaus niet vergeten. Deze wordt mee verwarmd met de traybake. Top!
a
Ingrediënten
<b<Voor de honing-mosterdsaus:
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze traybake van aardappel met venkel en appel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.Stap 2
Verdeel de krielaardappelen, rode ui, partjes appel en venkel over de bakplaat. Verdeel blaadjes verse rozemarijn en tijm er over en leg de worstjes er ook bij.Stap 3
Meng de ingrediënten voor de de dressing in een kommetje en verdeel hier over de bakplaat. Roer of hussel het een beetje om.Stap 4
Bak de traybake 30 minuten in de oven, tot de krieltjes, groenten en worstjes gaar zijn.Ingrediënten
<b<Voor de honing-mosterdsaus:
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze traybake van aardappel met venkel en appel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.Stap 2
Verdeel de krielaardappelen, rode ui, partjes appel en venkel over de bakplaat. Verdeel blaadjes verse rozemarijn en tijm er over en leg de worstjes er ook bij.Stap 3
Meng de ingrediënten voor de de dressing in een kommetje en verdeel hier over de bakplaat. Roer of hussel het een beetje om.Stap 4
Bak de traybake 30 minuten in de oven, tot de krieltjes, groenten en worstjes gaar zijn.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
3 reacties
Josy
Prachtig gerechtje!Voor herhaling vatbaar heb het wel succesvol met gehaktballetjes gemaakt!😍😚
Elly
Heerlijk recept, ik heb de venkel gewoon in dunne repen gebruikt.
Marja
Hoi, Brenda, Ik heb nog nooit een traybake gemaakt, maar dit wordt op zeker de eerste van hopelijk vele. Wat ziet dat er lekker uit zeg, en zo makkelijk. Je hebt er geen omkijken naar. Mag ik vragen waarom de venkel geraspt wordt en niet ook in partjes gesneden? Heeft dat met het garen te maken? Hoe het ook zij.....een geslaagd recept wat mij betreft. Dank voor het recept en tot een volgende keer. Hartelijke groetjes en een kusje voor Fem en Jill.