Ga naar de inhoud

Wrap met Caesar salade

Een wrap, gevuld met een salade. Super fris, en zo lekker. Helemaal als het gaat om een een wrap met Caesar salade. Yum!
30 minuten Bereidingstijd
Delen op
Wrap met Caesar salade

Wrap met Caesar salade

Een wrap, gevuld met een salade. Super fris, en zo lekker. Helemaal als het gaat om een een wrap gevuld met een heerlijke Caesar salade. Yum!

Wrap met Caesar salade

Variatie Caesar salade

De Caesar salad is mijn favoriete salade. Ik hou van de combi van gebakken kip met romaine sla, gebakken spek en kaas. En laten we de lekkere frisse dressing met ansjovis niet vergeten.

Op de website zijn dan ook al een aantal variaties hierop te vinden (zie links naar de lekkerste recepten later in dit artikel). Deze keer maken we een lekkere gevulde wrap met caesar salade.

Lekker als lunch of makkelijke avondmaaltijd. Tip: ook lekker om er een aantal te maken en in de koelkast te bewaren, deze kun je de dagen erna eten als lunch bijvoorbeeld.

Wrap met Caesar salade

Wrap met Caesar salade maken

En deze keer gaan we dus voor een heerlijke gevulde wrap-pakketjes gevuld met de ingrediënten van de Caesar salade.

De wrap bestrijken we eerst met een spread van roomkaas met smaakmakers die niet mogen ontbreken bij de Caesar salade. Zoals ansjovis.

Hierna beleggen we de wraps met gebakken kip dat op smaak is gebracht met citroen en knoflook, gebakken ontbijtspek, gekookt ei, snippers Parmezaan, geroosterde pijnboompitjes en Romaine sla.

Vouw de wraps dicht door beide zijkanten naar binnen te vouwen en de wraps hierna op te rollen. Zo ontstaan er lekker wrap-pakketjes.

Tip: deze wrap-pakketjes kun je goed bewaren in de koelkast. Rol ze in huishoudfolie, zo kun je ze 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren.

Wrap met Caesar salade

Caesar salad recepten

Wil je na deze wrap met Caesar Salad meer inspiratie en andere varianten van de Caesar salade proberen? Dan tip ik je graag deze toppers van de website:

Ingrediënten

personen

Voor de kipfilet

Voor de caesar-spread

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze wrap met caesar salade

Bereiding: 30 minuten
Stap 1
Meng in een kom of zak de stukken kipfilet met olijfolie, citroensap, citroenrasp, knoflook, zout en peper.
2
Stap 2
Verwarm een koekenpan op het vuur en bak hier de blokjes kipfilet rondom in aan.
3
Stap 3
Rooster in een andere droge koekenpan de pijnboompitjes goudbruin. Zet de pijnboompitjes hierna weg en bak het ontbijtspek krokant.
4
Stap 4
Kook de eieren in een pan met water.
5
Stap 5
Maak de caesar-spread door de ingrediënten met de staafmixer te pureren.
6
Stap 6
Meng in een kom de sla met blokjes kip, stukken spek, stukjes ei en snippers Parmezaan met geroosterde pijnboompitjes.
7
Stap 7
Bestrijk de wraps met de spread. Verdeel hierover de salade.
8
Stap 8
Vouw de wraps dicht.
9
Stap 9
Bewaar de wraps koel tot serveren.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Romige orzo met kastanjechampignons, spinazie en kaas
Italiaans gehaktbrood in bladerdeeg
Aardappelpuree met paddenstoelen in BBQ-saus
Krieltjes Niçoise

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op