Wraps van de barbecue – met tomatensaus, paprika en kaas

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inWraps van de barbecue – met tomatensaus, paprika en kaas
Bewaren
Na afgelopen weekend kan ik me niet voorstellen dat ons warm en zonnig weer te wachten staat. Maar het schijnt toch echt zo te zijn, extra reden om deze lekkere (en snelle) wraps van de barbecue vandaag al met jullie te delen.
Ik hoop dat we de komende week allemaal lekker kunnen barbecueën, en dit recept super goed van pas komt. Al moet ik eerlijk zijn: het hoeft het van mij niet zo heel erg heet te worden. Ik zit in de laatste fase van de zwangerschap (30 weken) en trek de warmte inmiddels iets minder goed merk ik 😉 Al maakt een barbecue wel veel goed, en een beetje verkoeling ook.
Wraps van de barbecue – met tomatensaus, paprika en kaas
Dit is een super simpel receptje, dat ik vorig jaar eens at op een barbecuefeestje van een vriendin. Het fijne is dat je hier lekker veel groenten in kwijt kunt, het is erg lekker ter afwisseling tussen het vele vlees (en vis) dat bij een barbecue wordt gegeten.
Qua topping, of eigenlijk is het een vulling kun je het zo gek maken als je wilt. Ik ben voor een simpele versie gegaan van tomatensaus met oregano, paprika, champignons en kaas. Wat mij betreft zijn de wraps zo al aardig gevuld, maar laat je fantasie vooral de vrije loop. Courgette en uit doen het er ook goed bij, of plakjes tomaat. En de kaas kun je natuurlijk ook vervangen door mozzarella.
Doordat de wraps verpakt zijn in aluminiumfolie kun je ze gemakkelijk op de barbecue leggen, en worden ze goed warm van binnen.
Ingrediënten
Extra benodigd: 4 stukken aluminiumfolie
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze wraps van de barbecue – met tomatensaus, paprika en kaas
Stap 1
Snijd de paprika’s in reepjes en de champignons in plakjes.Stap 2
Roer de passata los en breng op smaak met oregano, zout en peper.Stap 3
Verdeel de tomatensaus over 4 wraps. Beleg met de reepjes paprika, champignons en tot slot de geraspte kaas. Leg hier een tweede tortilla op.Stap 4
Verpak de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze aan beide kanten op de barbecue. Houdt de pakketjes goed in de gaten en draai regelmatig. Zo voorkom je aanbranden :)Ingrediënten
Extra benodigd: 4 stukken aluminiumfolie
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze wraps van de barbecue – met tomatensaus, paprika en kaas
Stap 1
Snijd de paprika’s in reepjes en de champignons in plakjes.Stap 2
Roer de passata los en breng op smaak met oregano, zout en peper.Stap 3
Verdeel de tomatensaus over 4 wraps. Beleg met de reepjes paprika, champignons en tot slot de geraspte kaas. Leg hier een tweede tortilla op.Stap 4
Verpak de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze aan beide kanten op de barbecue. Houdt de pakketjes goed in de gaten en draai regelmatig. Zo voorkom je aanbranden :)Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in