Snelle Simpele perzik Tiramisu
Bewaren
Laat ik het kort houden. Want soms heb je geen tijd om ingewikkeld te doen, maar wil je wél een lekker toetje op tafel zetten. Ik geef je de oplossing: deze makkelijke en snelle versie van de klassieke tiramisu. Een snelle simpele perzik tiramisu.
Geen moeilijk gedoe, maar lekker simpel. Weinig ingrediënten zodat je ze snel bij elkaar kunt rapen en tiramisu kunt maken. In 5 stappen is de tiramisu klaar. Ter indicatie: het zetten van de koffie kost het meeste tijd..
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze snelle simpele perzik tiramisu
Stap 1
Schenk de koffie in een diep bord, meng hier een scheut (of meer) Tia Maria door.
Stap 2
Doop de lange vingers in het koffiemengsel en leg ze in een coupe of op een bordje.Stap 3
Vang de siroop van de perziken op en snijd de perziken in plakjes.
Stap 4
Verdeel de perziken over de lange vingers.
Stap 5
Klop de perzikensiroop met een garde door de mascarpone en verdeel het mascarponemengsel over de perziken.Stap 6
Strooi een beetje cacao over de tiramisu en rasp daarboven de chocolade.Stap 7
Buon appetito!
Je kunt de tiramisu ook van te voren bereiden (maximaal een dag).
Bewaar de tiramisu afgedekt in de koelkast.
Rasp voor het serveren de witte chocolade erover.
Bron: Ah
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze snelle simpele perzik tiramisu
Stap 1
Schenk de koffie in een diep bord, meng hier een scheut (of meer) Tia Maria door.
Stap 2
Doop de lange vingers in het koffiemengsel en leg ze in een coupe of op een bordje.Stap 3
Vang de siroop van de perziken op en snijd de perziken in plakjes.
Stap 4
Verdeel de perziken over de lange vingers.
Stap 5
Klop de perzikensiroop met een garde door de mascarpone en verdeel het mascarponemengsel over de perziken.Stap 6
Strooi een beetje cacao over de tiramisu en rasp daarboven de chocolade.Stap 7
Buon appetito!
Je kunt de tiramisu ook van te voren bereiden (maximaal een dag).
Bewaar de tiramisu afgedekt in de koelkast.
Rasp voor het serveren de witte chocolade erover.
Bron: Ah
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.