Ga naar de inhoud

Krieltjessalade met geitenkaas

Er staan regelmatig aardappelen, in welke vorm dan ook bij ons op tafel (gekookt, puree, schijfjes, krieltjes). We vinden dit nou eenmaal erg lekker. Daarom leek het me een goed idee een maaltijdsalade met krieltjes te maken. Het werd deze krieltjessalade met geitenkaas. Ik maakte er meteen twee. Een voor...
20 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Krieltjessalade met geitenkaas

krieltjessalade met geitenkaasEr staan regelmatig aardappelen, in welke vorm dan ook bij ons op tafel (gekookt, puree, schijfjes, krieltjes). We vinden dit nou eenmaal erg lekker. Daarom leek het me een goed idee een maaltijdsalade met krieltjes te maken. Het werd deze krieltjessalade met geitenkaas.

Ik maakte er meteen twee. Een voor mij, en een voor J.Ā Zoals je misschien al wel gedacht had was dit mijn salade. De salade van J. was dezeĀ met tonijn.

Bij deze deel ik mijn krieltjessalade met geitenkaas!Ā  Lekker makkelijk. Ideaal als je geen zin hebt om te koken.

 

krieltjessalade met geitenkaaskrieltjessalade met geitenkaas

Krieltjessalade met geitenkaas

Bron: Hobbykok Pluis

Ingrediƫnten

personen
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze krieltjessalade met geitenkaas

Voorbereiding: 20 minuten
Stap 1
Bak (of kook) de krieltjes gaar. Schil de appel en snijd hem in blokjes.
2
Stap 2
Meng de krieltjes, sla en appel met de dressing (zoveel als je zelf lekker vind) en verdeel dit over 2 borden. Verdeel de noten (of pinda's) hierover.
3
Stap 3
Scheur de serranoham in stukjes en verdeel dit ook over de salade. Verkruimel tot slot de geitenkaas erover.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Sinterklaas loempia's
MonChou borreldip ā€“ met zalm, kip en pistache
Gevulde varkenshaas met truffeltapenade
Traybake met zalm en broccoli

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op