Top 10 maaltijden Brenda Kookt

top10 brenda kookt

4 jaar geleden maakte ik het blog Brenda Kookt aan. Ik was benieuwd wat er allemaal bij het bloggen kwam kijken en het leek me leuk om hier mijn recepten te delen. Gewoon voor de leuk, voor vrienden en familie. Ik verwachtte toen echt niet dat er ook (zoveel) mensen langs zouden komen die ik niet kende. Laat staat dat ik contact zou hebben met verschillende bedrijven en ook gesponsorde berichten zou plaatsen…

4 jaar later.. ik blog nog steeds. Vanaf nu niet meer alleen voor de hobby maar ook als job. Super tof dat ik van mijn hobby geleidelijk aan mijn werk heb kunnen maken.

De afgelopen 4 jaar zijn er meer dan 1000 artikelen op Brenda Kookt gepubliceerd. Het merendeel hiervan zijn recepten. Het leek me leuk om voor deze gelegenheid een top 10 met jullie te delen. Dit zijn de 10 meest bekeken hoofdgerechten van de afgelopen 4 jaar.

10 toppers van Brenda Kookt:
(klik op de groen/gearcheerde tekst om het recept te bekijken) 

10. Spitskool uit de wok

Een gerecht dat ik voor het eerst at bij mijn schoonmoeder en ook hier bij ons nog steeds regelmatig op tafel staat (vanavond eten we het ook) Wel in een iets aangepaste vorm. Ik bak de spitskool meestal zonder ananas. Klik hier om het recept te bekijken.

9. Pasta pesto el tonno

Pasta met pesto en tonijn. Een lekker snelle pastasalade is altijd goed. Zo ook dit recept.

8. Hartige taart broccoli/kip

Ik ben fan van hartige taarten, en jullie ook zo te zien. De hartige taart met broccoli en kip staat op nummer 8!

7. Witlof uit de oven

Nóg een van mijn favoriete gerechten: witlof uit de oven. Ik deelde niet alleen het standaard recept met ham en kaas maar ook een variatie hier op. Klik hier om het recept te bekijken.

6. Pasta met spinazie en zalm

Spinazie en zalm zijn een topcombinatie. Ook in de pasta.

5. Ovenschotel aardappel anders

Het gerecht uit een potje is het lievelingseten van mijn vriend. Natuurlijk moest ik dit gerecht ook zonder het potje kunnen maken. Met succes! Klik hier om de ovenschotel aardappel anders te bekijken.

4. Groentequiche/hartige taart

In dit artikel geef ik tips hoe je zelf je hartige taart kunt samenstellen.

3. Ovenschotel courgette

Weer een gerecht dat ook bij ons regelmatig op tafel staat: de ovenschotel met courgette en rode pesto

2. Kip cajunwraps

It’s a wrap, a kip-cajun wrap! Wraps, maar dan net even anders dan je gewend bent. Met lekkere krokante gekruide kipreepjes. Klik hier om het recept te bekijken.

1. Bloemkool uit de oven

De nummer 1: bloemkool uit de oven! Een lekkere ovenschotel van bloemkool met aardappelschijfjes en gehakt.

Welk gerecht heb jij al eerder gemaakt, of gaat er nu op je to-cook lijstje? 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
7 comments
  1. Die wraps zijn favoriet hier! Zeker twee wekelijks op het menu! :) Bij ons ultieme vrijdagavond-eten-we-op-de-bank-met-Netflix-aan-maaltje! Die ‘aardappel anders’ ziet er ook goed uit, gauw maar eens maken..

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk