Friday Five – Tips voor de Paasbrunch
Bewaren
Bij grote uitzondering verschijnt de Friday Five vandaag op donderdag. Als je morgen op Goede Vrijdag boodschappen doet voor de paasdagen kun je de boodschappen die je nodig hebt om de recepten uit deze Friday Five te maken alvast in huis halen. Vandaag tips voor de paasbrunch!
De Paasdagen staan voor de deur. Met kerst draait het meestal om de hoofdmaaltijd, met Pasen staat echter de brunch centraal. Ervoor of erna kun je gezellig (paas)eieren zoeken met de kids. De afgelopen maand heb ik een aantal recepten op mijn blog geplaatst die zeker niet misstaan bij een paasbrunch.
In deze Friday Five geef ik je mijn tips voor de paasbrunch.
Bacon & Eggs
Met Pasen staan eieren centraal, je kunt er niet omheen. Houd je van bacon and eggs? Probeer dan mijn variant hierop: Bacon & eggs, Benedict Style!
Broodje ei uit de oven
Of ben je meer van de hardgekookte eieren? Ga dan voor het ei in broodje uit de oven. Bij dit broodje kun je extra toppings toevoegen zodat je broodje extra speciaal (en lekker) wordt.
Ik ging voor de spinazie, champignons en tomaatjes, uiteraard kun je hier zelf mee variëren. Pas het broodje aan naar jouw smaak.
Healthy banana pancakes
Hou je van pannenkoeken? Maak dan de gezonde banaan pannenkoekjes! Hoofdingredient van deze lekkere pannenkoekjes zijn, surprise surprise… eieren!
Quiche van broccoli en tomaat
Wil je een iets anders dan een broodje of pistoletje? Maak dan deze broodtaart! Makkelijk om te maken, goed voor te bereiden en geschikt voor grote groepen.Iedereen kan een stukje van deze lekkere lunchtaart nemen.
Trifle van vla en frambozen
Bij een brunch is een toetje niet noodzakelijk. Maar wel érg lekker. Deze trifle van gele vla met kwark en frambozen ziet ook nog eens feestelijk uit. Zo sluit je de paasbrunch in stijl af.
Klik hier voor een overzicht van de paasrecepten.