Ga naar de inhoud
3 beoordelingen

Bami met broccoli en varkenshaaspuntjes

Wat mij betreft is dit dé perfecte makkelijke maaltijd voor elke dag. Hij bevat weinig ingrediënten, heeft een korte bereidingstijd en veel smaak. Het geheim is de hoisinsaus die de losse ingrediënten tot een geheel maakt. En binnen 20 minuten staat dit lekkere maaltje op tafel.

20 minuten Bereidingstijd
Delen op

Bami met broccoli en varkenshaaspuntjes

Vandaag deel ik het recept voor dé ideale makkelijke maaltijd. Bami met broccoli en varkenshaaspuntjes. Een perfecte snelle maaltijd met weinig ingrediënten, korte bereidingstijd en veel smaak. Win-win-win dus! En ik zal je vertellen, dit is mijn favoriete recept uit de Makkelijk & Snel Agenda 2022.

Bami met broccoli en varkenshaaspuntjes

Voor ik meer vertel over de ideale makkelijk & snel maaltijd bami met broccoli en varkenshaaspuntjes vertel ik je eerst alles over de agenda waar ik dit recept voor ontwikkelde.

Makkelijk & Snel Agenda 2022

Omdat Brenda Kookt in 2022 10 jaar bestaat hebben we dit najaar een extra jubileumproduct uitgebracht: de Makkelijk & Snel Agenda 2022!

Het is een agenda én planner ineen. Want in deze Brenda Kookt Agenda noteer je niet alleen wekelijks je afspraken, er is ook ruimte om taken af te vinken en je eetplanning te noteren. Ook bevat iedere week de mogelijkheid om gewoonten te tracken. Zou kun je bijvoorbeeld bijhouden hoe vaak je sport per week of hoeveel water je drinkt.

Klik hier voor alle informatie en om jouw agenda nu te bestellen! (Tip Het is een ideaal cadeautje met de feestdagen)

Makkelijk & Snel Agenda 2022

De Makkelijk & Snel agenda bevat 16 niet eerder verschenen recepten (waaronder dus het recept van de bami met broccoli en varkenshaaspuntjes). De recepten in de agenda zijn ingedeeld per seizoen. Het zijn makkelijke en snelle maaltijden zonder poespas die je het hele jaar rond kunt klaarmaken. Je bereid de recepten met toegankelijke ingrediënten die je bij de supermarkt om de hoek koopt, zoals je van me gewend bent. Naast makkelijke maaltijden bevat ieder seizoen als afsluiter ook een lekker toetje.

Let op, de agenda gaat harder dan verwacht. Het is een beperkte oplage, dus wacht niet t lang met bestellen OP=OP!

Tip: wil je de agenda en de scheurkalender bestellen? Of in combinatie met het Makkelijk & Snel kookboek? Maak dan gebruik van één van de combideals, dan krijg je er een cadeautje van me bij!

Agenda 2022

Bami met broccoli en varkenshaaspuntjes

Wat mij betreft is bami met broccoli en varkenshaaspuntjes dé perfecte makkelijke maaltijd voor elke dag. Al zou ik hem niet letterlijk iedere dag eten na een paar dagen komt het je neus wel uit 😉

De maaltijd bevat weinig ingrediënten, heeft een korte bereidingstijd en veel smaak. Het geheim is de hoisinsaus die de losse ingrediënten tot een geheel maakt. En binnen 20 minuten staat dit lekkere maaltje op tafel.

Bami met broccoli en varkenshaaspuntjes

Ingrediënten

personen
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze bami met broccoli en varkenshaaspuntjes

Bereiding: 20 minuten
Stap 1
Kook de broccoliroosjes gaar in water. Bereid in een andere pan de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Stap 2
Breng de varkenshaas op smaak met zout en peper. Verwarm een koekenpan met olie op middelhoog vuur en bak hierin de varkenshaaspuntjes rondom aan. Doe hierna de hoisinsaus erbij en verwarm deze kort met de varkenshaaspuntjes mee.
3
Stap 3
Roer hierna de mie door de puntjes varkenshaas en voeg tot slot de broccoli toe. Warm deze kort mee. Bestrooi de groente en bami met ringetjes lente-ui en serveer de maaltijd hierna direct.
4
Stap 4
Lekker met kroepoek erbij.

Variatietip: Vervang de varkenshaaspuntjes door blokjes zalm voor een gerecht met vis.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Zomerse salade van gegrilde groenten met citroen-pestovinaigrette
Vitello tonnato plank
Groentespiesjes met falafel en tzatziki

5 reacties

Floor

Véél te zout, ik zou twee eetlepels hoisin gebruiken (zelfgemaakte). Hoisin is ook een smaak waar je van moet houden trouwens.

Laat een bericht achter

Annelies
5/5 sterren

Erg lekker! Makkelijk & snel te maken

Laat een bericht achter

Kelly

Wauw, lijkt me echt onwijs lekker! Zet het voor komende week op de maaltijdplanner!

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Wat leuk om te horen Kelly, ik hoop dat jullie ervan smullen!

Laat een bericht achter

De beoordelingen van het recept
3 beoordelingen
Wil je dit recept delen?
Delen op