Ga naar de inhoud

Bruschetta serranoham/geitenkaas

Hapjes als deze.. die kun je niet vaak genoeg eten! Alweer een tijdje geleden maakte ik deze bruschetta’s met serranoham en geitenkaas. In de lente. En daar kreeg ik meteen zomerkriebels van. Als je deze bruschetta voor je zou zien staan, dan krijg je daar toch meteen een zomergevoel? Nu het nog zomer is willen
Delen op

Bruschetta serranoham/geitenkaas

Bruschetta Serranoham Geitenkaas txt

Hapjes als deze.. die kun je niet vaak genoeg eten! Alweer een tijdje geleden maakte ik deze bruschetta’s met serranoham en geitenkaas. In de lente. En daar kreeg ik meteen zomerkriebels van.

Als je deze bruschetta voor je zou zien staan, dan krijg je daar toch meteen een zomergevoel?

Nu het nog zomer is willen we het zomergevoel zo lang mogelijk vast houden, en daarom moet je juist nu lekkere zomerse gerechtjes en hapjes maken. Ik maakte deze lekkere bruschetta’s de afgelopen week nog een keer klaar. Staan ze de komende week bij jou op tafel?

Bruschetta Serranoham Geitenkaas 02

Bruschetta serranoham/geitenkaas

Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten:

  • half stokbrood
  • knoflook
  • olijfolie, extra vergine
  • serranoham (goede kwaliteit proef je echt)
  • zachte geitenkaas
  • rucola
  • balsamicoazijn

Bereiding

Snijd het brood in sneden. Besprenkel het met olijfolie en rooster het 10 minuutjes in de oven op 180 C. Halveer de knoflook en wrijf dit met de snijkant over de nog warme broodjes zodat de knoflookaroma er lekker in kan trekken.

Beleg de bruschetta’s met rucola, serranoham en geitenkaas. Bestrooi met peper en zout en maak het af door een beetje balsamicoazijn te sprenkelen.

En geniet!

 ———————————————
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Tonijntartaar met avocado en balsamico
Gourmethapjes met vlees, tips gourmetten
Carpaccio bonbon op krokant bladerdeeg
Kerstboomwafels met chocolade

1 reacties

Monique | WritingMonique

Aah! Dit ziet er heerlijk uit :)

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op