Ga naar de inhoud

Carpaccio op toast met een kwarteleitje

Het is bijna zover en ik kan er niet omheen: het is bijna pasen. Als ik aan Pasen denk dan denk ik aan de kleur geel én natuurlijk aan eieren. Als je deze paasdagen eens iets anders met een eitje op tafel wil zetten is deze carpaccio op toast met...
20 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Carpaccio op toast met een kwarteleitje

Carpaccio met kwarteletije txtHet is bijna zover en ik kan er niet omheen: het is bijna pasen. Als ik aan Pasen denk dan denk ik aan de kleur geel én natuurlijk aan eieren. Als je deze paasdagen eens iets anders met een eitje op tafel wil zetten is deze carpaccio op toast met een kwarteleitje als amuse een leuk idee.

Een klein en schattig hapje vol van smaak. Heerlijk om te serveren tijdens het paasontbijt of de brunch!

Carpaccio met kwarteletije 02

Carpaccio op toast met een kwarteleitje

 

Klik hier voor een overzicht van alle paas recepten.

Ingrediënten

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze carpaccio op toast met een kwarteleitje

Voorbereiding: 20 minuten
Stap 1
Snijd van de casinobroodjes 4 toastjes in een vormpje, bijvoorbeeld een cirkel, vierkant of ei-vorm. Rooster de broodjes in een broodrooster of onder de grill in de oven.
2
Stap 2
Verwarm olie in de koekenpan en bak de kwarteleitjes voorzichtig aan één kant zodat de dooier heel blijft. Bestrooi de eitjes met peper en zout.
3
Stap 3
Besmeer de toastjes met pesto en verdeel hierover de carpaccio. Bestrooi dit met een beetje Parmezaanse kaas en leg het gebakken kwarteleitje op.
Bekijk ook andere recepten
Eton mess met lemoncurd
Croissantkrans met roerei, spinazie en kaas
Caesar salad recept
Bladerdeegnestjes met Nutella

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op