Egg in a hole Paasbroodjes
Ben je op zoek naar simpele paasbroodjes? Dan is dit jouw recept! Deze egg in a hole paasbroodjes zijn super leuk om te maken voor (en met) kids! Door Joor – Lekkere gerechtjes hoeven niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. En soms wil je weleens wat anders bij een kerst-...Egg in a hole Paasbroodjes
Bewaren
Ben je op zoek naar simpele paasbroodjes? Dan is dit jouw recept! Deze egg in a hole paasbroodjes zijn super leuk om te maken voor (en met) kids!
Door Joor – Lekkere gerechtjes hoeven niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. En soms wil je weleens wat anders bij een kerst- of een paasontbijt. Dus maak ik met dat soort feestdagen – en ook weleens gewoon doordeweeks – deze eggs in a hole. Eigenlijk doe je hiervoor niets anders dan een ei bakken in een boterham. Klinkt simpel en dat is het ook. En het staat super leuk op tafel, veel leuker dan een gewoon gebakken ei op een broodje.
Egg in a hole paasbroodjes
Je kunt dit receptje zo ingewikkeld maken als je zelf wil. Ik klop de eieren altijd los met wat kaas en verse kruiden, maar je kunt bijvoorbeeld ook bosuitjes of spinazie gebruiken of specerijen. Alles wat je maar lekker vindt.
Hieronder vind je het basisrecept voor egg in a hole. Doe de ingrediënten maal het aantal mensen dat ’s morgens met je mee ontbijt en je kunt aan de slag. Eetze!
Klik hier voor een overzicht van alle paasrecepten.
Ingrediënten
Extra benodigd: uitsteekvormpje(s)
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze egg in a hole paasbroodjes
Stap 1
Verwarm een koekenpan op laag vuur. Verhit een klein beetje olie in de pan.Stap 2
Snijd de blaadjes van de verse peterselie klein en meng in een kommetje met het ei, de geraspte kaas, de paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Klopt goed los.Stap 3
Leg de boterham op je werkblad en gebruik een uitsteekvormpje om een deel van de boterham uit te steken.Stap 4
Leg de boterham in de pan en giet het eimengsel erin. Laat het ei op zacht vuur stollen en haal het vervolgens uit de pan. Eventueel kun je halverwege voorzichtig de boterham omdraaien zodat ook de andere kant van de boterham gebakken wordt.Stap 5
Serveer de boterham meteen.Ingrediënten
Extra benodigd: uitsteekvormpje(s)
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze egg in a hole paasbroodjes
Stap 1
Verwarm een koekenpan op laag vuur. Verhit een klein beetje olie in de pan.Stap 2
Snijd de blaadjes van de verse peterselie klein en meng in een kommetje met het ei, de geraspte kaas, de paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Klopt goed los.Stap 3
Leg de boterham op je werkblad en gebruik een uitsteekvormpje om een deel van de boterham uit te steken.Stap 4
Leg de boterham in de pan en giet het eimengsel erin. Laat het ei op zacht vuur stollen en haal het vervolgens uit de pan. Eventueel kun je halverwege voorzichtig de boterham omdraaien zodat ook de andere kant van de boterham gebakken wordt.Stap 5
Serveer de boterham meteen.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.