Ga naar de inhoud

Healthy pancakes for breakfast!

Pannenkoeken als ontbijt én nog gezond ook! Wat wil je nog meer? Maak snel deze heerlijke, makkelijke, gezonde, lekkere bananen pannenkoekjes!

10 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Healthy pancakes for breakfast!

Healthy pancakes, Bananen pannenkoekjesJa! Je leest het goed! Vandaag geef ik je een suggestie voor een gezond ontbijtje, mét bananen pannenkoekjes! Op Misslipgloss.nl zag ik deze pannenkoekjes voorbij komen. Als pannenkoeken-fan dacht ik meteen: die wil ik ook!
Toen had ik nog niet gezien dat deze pannenkoekjes redelijk gezonde ingrediënten bevat. Namelijk ei en banaan. Dat is mooi meegenomen. Nog een extra reden om de healthy pancakes zo snel mogelijk te maken!

Healthy pancakes, Bananen pannenkoekjes

Sinds ik de pannenkoekjes eenmaal in mijn hoofd had, kom ik ze overal tegen.  Ook bij Pauline van Uit Paulines keuken. Pauline is ook pannenkoekenfan, haar tip om bakpoeder aan de pannenkoekjes te voegen neem ik dan ook graag mee. Hierdoor worden de pannenkoekjes lekker luchtig.

Waar wacht je nog op? Maak snel deze heerlijke, makkelijke, gezonde, lekkere pannenkoekjes!

Healthy banana pancakes, bananen pannenkoekjes

 

 

Ingrediënten

pancakes
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze healthy pancakes for breakfast!

Voorbereiding: 10 minuten
Stap 1
Snijd de banaan in stukjes en mix dit samen met de eieren fijn en luchtig. Voeg het bakpoeder toe, mix dit nog even goed door het banaan-eimengsel.
2
Stap 2
Verhit een boter of olie in een koekenpan, bak de pannenkoekjes aan beide kanten bruin. Zorg ervoor dat je het vuur niet te hoog zet, de pannenkoekjes verkleuren snel.
3
Stap 3
Door de banaan zijn de pannenkoekjes zoet van zichzelf. Eventueel kun je dit eten met een beetje poedersuiker, honing of stroop.
Bekijk ook andere recepten
Ravioli pannetje met tomatensaus
Kidsproof kruidnotentiramisu
Knoflooksaus maken
Parelcouscous met pompoen en rode biet

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op