Ga naar de inhoud

Mexican Salsa Wrap

Er staat een heel fijn receptje voor jullie klaar vandaag, een ideale snelle maaltijd. De Mexican Salsa Wrap is gevuld met Mexicaanse ingrediënten. Mexicaanse salsasaus, cheddar en Veggie nuggets maken er samen een heerlijk geheel van. Dat ziet er lekker uit hé, de Mexican Salsa Wrap op de foto hierboven?...
10 minuten Voorbereidingstijd
15 minuten Bereidingstijd
Delen op

Mexican Salsa Wrap

Er staat een heel fijn receptje voor jullie klaar vandaag, een ideale snelle maaltijd. De Mexican Salsa Wrap is gevuld met Mexicaanse ingrediënten. Mexicaanse salsasaus, cheddar en Veggie nuggets maken er samen een heerlijk geheel van.

Mexican Salsa Wrap

Dat ziet er lekker uit hé, de Mexican Salsa Wrap op de foto hierboven? De wraps zijn belegd met Nuggets. Kipnuggets? Nee! Het zijn de nieuwe Veggie Nuggets van McDonald’s! Afgelopen week mocht ik voor mijn werk eten bij McDonald’s, mijn guilty pleasure. Lifegoals hoor! Normaal gesproken ga ik voor een McKroket, één van de (crispy) Chicken burgers of Chicken McNuggets. Deze keer testte ik het nieuwe vegetarische assortiment.

Veggie Nuggets

Bij de eerste paar happen van de Veggie Nuggets dacht ik zelfs dat ik echte kip zat te eten. Zo veel lijken ze op de variant met kip. De Veggie Nuggets hebben een vulling van Valess, een vleesvervanger gemaakt van zuivel. Ze zijn hierdoor wel iets zachter van structuur, en qua kleur iets donkerder. En je bestelt er de bekende sausjes bij.

Niet alleen ik heb jullie om de tuin geleid met de Nuggets, ook hebben afgelopen week een aantal vega en islamitische influencers hun volgers voor de gek gehouden. Maandag 30 september hebben ze in samenwerking met McDonald’s een foto op Instagram gedeeld waarbij het leek alsof ze kipnuggets aten. Dat leverde verwarrende reacties op. De volgende dag, op World Vegetarian Day, maakten zij bekend dat het geen Chicken McNuggets waren, maar de nieuwe Veggie Nuggets!

Vanaf nu bestel je de Veggie Nuggets bij de McDonald’s restaurants. Wat mij betreft een hele mooie aanvulling op het assortiment. Klik hier voor alle informatie over het Veggie assortiment.

Mexican Salsa Wrap

Mexican Salsa Wrap

Naast de Veggie Nuggets heeft McDonald’s de afgelopen week ook een vegetarische falafelsalade geïntroduceerd, en de Veggie Homestyle Mexican Salsa. Op deze laatste burger is mijn Mexican Salsa Wrap gebaseerd.

De wrap is belegd met een grove salsasaus, sla, de Veggie Nuggets, ui, tomaat en maïs. En misschien wel het aller lekkerste: na het beleggen gaan ze nog even de oven in zodat de Cheddar kaas kan smelten.

Het resultaat is een lekkere snelle maaltijd.

Mexican Salsa Wrap

Dit recept ontwikkelde ik in samenwerking met Mc Donalds, lees mijn disclaimer.

 

Ingrediënten

stuks
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze mexican salsa wrap

Voorbereiding: 10 minuten
Bereiding: 15 minuten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden, vet een ovenschaal in.
2
Stap 2
Verdeel in het midden van de wraps de salsa saus. Verdeel hierover de sla.
3
Stap 3
Beleg de sla met de Veggie Mc Nuggets en bestrooi dit met de rode ui, blokjes tomaat en de maïs. Verdeel hierover de sweet chilli saus.
4
Stap 4
Vouw de wraps dicht, gebruik eventueel een cocktailprikker om ze dicht te houden. Verdeel nog een beetje salsasaus over de wraps en bestrooi dit met de cheddar kaas.
5
Stap 5
Verwarm de wraps 15 minuten in de oven tot de cheddar gesmolten is en serveer de Veggie Mexican Salsa Wraps hierna direct.
Bekijk ook andere recepten
Goulash
Ravioli pannetje met tomatensaus
Kidsproof kruidnotentiramisu
Kip met speculaaskruiden en rijst

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op